藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6519|回復: 24
打印 上一主題 下一主題

告別藍澄 [複製鏈接]

輕輕的我走了,正如我輕輕的來……

今天咱們終要俏然告別,留下的就只有眼淚及思念。
原來想著低調行事,待一切安頓下來,才向各位道別。

收到好多鄰居的慰問,教我如何忍著淚說再見呢? :|
這次離開藍澄,並非一時衝動,是經過無數深思熟慮,
及忍痛忘郤各位友情而作出決定。 :em06:

回想起2003年,恩緣際會底下,一班熱向年青人有緣相約在藍澄天空下。
我們一起向和黃打拼,為後人討過公道。流過汗水,流過熱淚。

如何有人問我,你有沒有後悔買藍澄灣,我夠胆講:沒有!
因為我所得到的,是其他人無法所體會及品嚐的。
我得到友情,我得到浪漫,我得到喜樂,無數肝膽相照的好鄰居,總總美好片段憶上心頭,
此刻我不禁再次流淚再鍵盤之上。 :face13:

2007年,新一屈業委選出,當日我如放下心頭大石,見到新一代充滿鬥心的鄰
居準裝待發,天空一片藍澄。

最後,我本來想打哂咁多人名出來,但太多而怕打漏。這些年來,感謝各位多
年的愛錫及關懷,雖然咱們今天搬離藍澄灣,好吾捨得。

但只要我們抬頭望向藍天白雲,在另一個角落,大家都心連心仍在一起。 :em21: 過去發生的永遠不會過去,因為無時無刻,
我們都是生活在同一個藍澄天空下。

輕輕的我走了,正如我輕輕的來,我揮一揮衣袖,不帶走一片藍澄~~

Dick & Queenie 2007/5/15
永遠愛著您 :em21: [/code]

我好唔捨得你地呀 ....:face13:

Congratulations 希望你地生個肥肥白白的bb........

我心裡感覺到非常複雜,不知說什麼是好! :?
兄弟再見啦! :em01: 得閑就返下黎啦! :em06:

:em02:  :em02:  :em02:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

無上一排 居然俾我一上就睇到有鄰居話要走 真係好唔開心.
但人總會有離必有聚 有聚必有離0既...

得閑多上 分享你bb野我知! :face13:

肝膽相照的好兄弟.. 得嫻同dd返來食飯飲酒啦...

有時間就上來吹水喎...
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

真的估唔到你倆都要走...
天下無不散之筵席,只好祝你倆找到一個更好更完美的安樂窩。

Fanny & Dennis

其實你o係度住的時候都撞唔到你,所以有時會以為你已經搬o左。唔緊要o架,你留番把聲係呢度到一樣姐(如果你會上呢的話!)

另外,希望你為我們著想下,買樓的時候,要問清楚對方會否踢波、整蛋糕或是否靚仔靚女,否則貴貴都唔好賣俾佢! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

好唔捨得你地......更加唔捨得Queenie :em06:
記返以前我地成班姊妹dump 老公男友 一齊傾計到深夜 時間過得好快!!
我會永遠掛住你地0架!!

queenie & dick

或者rc已經唔單止係一個屋苑 可能已經變o左一個身份認同
祝你o地搬去新居之後 開開心心 bb快高長大
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的