藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: leemoksau
打印 上一主題 下一主題

辭職... [複製鏈接]

其實都唔係太 free o架,因為要做好手頭上o既野俾下一個 follow o麻!

下個月中就真係應該無時間喇!

[quote:a395016639="R & M"]應該唔請喇!

因為佢話有個做左好多年o既幫手要走,所以先至話請人!
而且呢間公司好細o架咋,都未必o岩妳o架"女長人"。[/quote]
咁不如你唔好辭職做住先 讓份新工俾我啦.
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:d0abf45eb6="leemoksau"][quote:d0abf45eb6="R & M"]應該唔請喇!

因為佢話有個做左好多年o既幫手要走,所以先至話請人!
而且呢間公司好細o架咋,都未必o岩妳o架"女長人"。[/quote]
咁不如你唔好辭職做住先 讓份新工俾我啦.[/quote]

不如問佢舊公司使唔使搵人replace佢.

[quote:7bce090e79="leemoksau"]咁不如你唔好辭職做住先 讓份新工俾我啦.[/quote]咪駛旨意 :em16:
佢話請我之後,果晚返到屋企我已經拜託R幫我o係背脊到刺左...

~~~誓要效忠XX公司<--(新公司名)~~~ :em14:

(講o下笑,咪當真)

[quote:a6a0e270a4="Billy"]不如問佢舊公司使唔使搵人replace佢.[/quote]無行 lu~
"人事部"個靚女話會內部調人,
因為我都好想介紹位舊同學入o黎做,點知..... :!: