藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: leemoksau
打印 上一主題 下一主題

辭職... [複製鏈接]

殺一警百 你估佢地唔怕死咩.
就算係唔怕死 都要顧住屋企人嘛.
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:0934a302fa="Billy"][quote:0934a302fa="leemoksau"][quote:0934a302fa="dracula"]我已經出o左律師信告妳個 "女仕大哂團體" 以不人道對待男朋友/老公.....[/quote]
我已經買o左凶滅你律師口.  :em12:[/quote]你殺得一個律師但呢個世界重有千千萬萬個律師.
:em13:  :em13:[/quote]
車.....怕你地有牙咩,多o的o黎密o的手。 (代莫愁講o既)

[quote:36c17a1894="R & M"][quote:36c17a1894="Billy"][quote:36c17a1894="leemoksau"][quote:36c17a1894="dracula"]我已經出o左律師信告妳個 "女仕大哂團體" 以不人道對待男朋友/老公.....[/quote]
我已經買o左凶滅你律師口.  :em12:[/quote]你殺得一個律師但呢個世界重有千千萬萬個律師.
:em13:  :em13:[/quote]
車.....怕你地有牙咩,多o的o黎密o的手。 (代莫愁講o既)[/quote]

死喇二對一.
才子同文豪又唔响度.
重兵臨城下"team".
救兵呀...........over.over.
:em18:

入番正題先,我都已經係上星期向公司辭職唔做 lu。

通常一段愛情開始 男女雙方都係針鋒相對的然後就順理成章變成.......... ! :mrgreen:  :mrgreen:

[quote:9ee5623d76="R & M"]入番正題先,我都已經係上星期向公司辭職唔做 lu。[/quote]

比我講中??????
有份新工呀.........
定諗住結婚做少奶奶呀...... :em12:

[quote:4679d82c21="Billy"]比我講中??????
有份新工呀.........
定諗住結婚做少奶奶呀...... :em12:[/quote]
未成親呀...做少奶奶更加唔係啦!
係我依家個老細問我有冇興趣去佢親戚間公司度做喎!
咁我咪試o下o羅,兩個星期前去見左老闆,
點知一見既成 :em04: ,根本同佢傾計多,我都未試過見工見得咁開心。

:mrgreen:

仲請唔請呀?
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

應該唔請喇!

因為佢話有個做左好多年o既幫手要走,所以先至話請人!
而且呢間公司好細o架咋,都未必o岩妳o架"女長人"。

唔怪得好似我咁咁free上黎吹水啦......