藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Kiliyan
打印 上一主題 下一主題

重陽節的晚上 [複製鏈接]

[quote:71c8e0fc27="R & M"][quote:71c8e0fc27="dracula"][quote:71c8e0fc27="R & M"]伯爵...下次記得叫埋我地一齊辛苦
但係上刀山..落油鍋.....唔好預我地喇 :em16: ,我地年幾大機器壞。[/quote]

R & M :em20:[/quote]
伯爵...饒命呀![/quote]

我要你三日捐一次血 lar.........
見過鬼就唔怕黑啦~

改返了。TKS。
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:c5d07296cc="Billy"]”佩”呀.[/quote]
哎呀...俾Billy你覆先添,好啦...交個棒俾你,我地"訓"先喇 :em02:  :em02:

[quote:f77179ec1e="R & M"][quote:f77179ec1e="Billy"]”佩”呀.[/quote]
哎呀...俾Billy你覆先添,好啦...交個棒俾你,我地"訓"先喇 :em02:  :em02:[/quote]

我都差唔多.
唔似伯爵可以幾時起身幾時返工. :cry:
又唔似魔女有假放. :em01:

我都差唔多.... 今日踢波踢到散哂....
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:bff7e6f48c="dracula"]我都差唔多.... 今日踢波踢到散哂....[/quote]
今日我贏﹗
1﹕1打和。

[quote:e220a7460f="leemoksau"][quote:e220a7460f="dracula"]我都差唔多.... 今日踢波踢到散哂....[/quote]
今日我贏﹗
1﹕1打和。[/quote]

仲未~~ 我都未走~ 妳休想贏我~~ 哈哈~~ 哈!~ 哈~ 哈~~~~
見過鬼就唔怕黑啦~

睇o下點。

:mrgreen:  <<<<< 仲對住部電腦 ...

[quote:c703d3699b="R & M"][quote:c703d3699b="leemoksau"][quote:c703d3699b="R & M"]要飲湯自己煲啦!好鬼方便架咋!
我自己都係約兩個禮拜先至有時間煲一煲湯咋... :cry:[/quote]
好﹐等我聽日試o下先。不過一個人飲唔哂﹐有冇人做白老鼠﹖[/quote]
我地夠膽搏一搏,我地會食定o的解藥架喇!
我地唔怕妳o既銀針架....[/quote]
煲緊湯﹐係蠍子+狗肉湯。(講笑)
白老鼠R & 白老鼠M係唔係o黎o架﹖(講真)