藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: leemoksau
打印 上一主題 下一主題

辭職... [複製鏈接]

[quote:77067741d6="dick&queenie"][quote:77067741d6="leemoksau"]queenie 有時洒o下花槍係情趣o黎o既﹐唔好咁介懷啦。只要記住......
八十歲之前唔好俾飽飯佢食。[/quote]

我驚我冇咁長命...佢唔食飯都仲有雪魚絲食...唉

Q. :cry:  :cry:[/quote]
唔一定係食飯﹐其實個意思係八十歲之前唔好俾好日子佢過。
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

係 “優雅” 呀﹐大文豪﹗

好似上網教中文咁TIM

Q. :mrgreen:
永遠愛著您 :em21: [/code]

李莫愁....  我以 "男仕權益關注組" 特派專員o既身份同妳講........
........唔好教壞人~  :em05:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:f447234dcc="dracula"]李莫愁....  我以 "男仕權益關注組" 特派專員o既身份同妳講........
........唔好教壞人~  :em05:[/quote]

係呀同情呀的同情呀的.

德古拉...我以 “女人大哂團體“ o既發起人身份回應你...
吹呀﹖ :em12:

我要快啲入會至得喇...有人照住點都好啲掛... :?:

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

李莫愁....我又以 "男仕權益關注組" 會長(o岩o岩榮升o左)o既身份同妳講......
.... 真係吹妳唔脹... :em18:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:ad46fdc6b6="dracula"]李莫愁....我又以 "男仕權益關注組" 會長(o岩o岩榮升o左)o既身份同妳講......
.... 真係吹妳唔脹... :em18:[/quote]

咁我要快啲入會至得有人照住點都好d.

[quote:746a4a9d7a="dick&queenie"]我係快啲入會至得喇...有人照住點都好啲掛... :?:

q.[/quote]
仲要快D招收多D會員﹐團結就是力量。
如果唔係萬一才子同文豪聯手﹐我未必鬥得過佢地。 :!: