藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bikbark
打印 上一主題 下一主題

今日入o左伙啦 [複製鏈接]

[quote:49c7bcfcbf="bikbark"]亞茄 你都可以幫到我o地o架
一字記之曰 ------ 錢

8)[/quote]

呢d野大有大做細有細做.
錢少都得o架???????????

[quote:afcc3ef22f="Billy"][quote:afcc3ef22f="bikbark"]亞茄 你都可以幫到我o地o架
一字記之曰 ------ 錢

8)[/quote]

呢d野大有大做細有細做.
[/quote]
所以無咪唔做囉 一矢中的!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

恭喜晒!

有機會上去你嗰度坐下吖。

好呀﹐歡迎之至!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

恭喜! 恭喜!

[quote:0f412707c5="bikbark"]都係未過過夜呀 唔知好唔好住  ops:
幾時正式搬入去嘛=幾時結婚 天知曉呢?![/quote]

hales人地開到聲喇快d表示下啦仲好似唔係好等得添喇籌備好未呀 :mrgreen:

其實係我急o的既~~~嘿嘿~
睇我地間屋都搞成半年先入得伙.... ops:
就知我地搞結婚都可能要搞幾年咖....嘿嘿~~ :em17:

[quote:8c831a033e="hales"]其實係我急o的既~~~嘿嘿~
睇我地間屋都搞成半年先入得伙.... ops:
就知我地搞結婚都可能要搞幾年咖....嘿嘿~~ :em17:[/quote]

好有同感! :em17:

總之一句 恭喜曬啦 希望今個星期六或日可以上黎坐啦 :em19:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

welcome!