藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Hotcake
打印 上一主題 下一主題

有冇人可以交換Hello Kitty襟章 [複製鏈接]

[quote:2f2326bd03="Hotcake"]除了milk milk 之外 多了一個人我好掛住嘅tim.... :[/quote] :nowords:  :nowords: 唔好抱大期望喇 唔係成日攞到 不過已單聲過佢叫佢攞lor
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

點都好啦...總之好多謝你....

我最近都係剛剛收集kitty襟章 儲咗3日 11個竟然有5個相同
可供交換襟章有: Indonesia x 2 Canada x2  Hong Kong
Eqypt USA Yemen 我都無呀 :em04:
好希望好希望可以同你交換 :face13:

請check PM!

現時可供交換襟章:
Canadax2
Egypt
England
France
South Africa
Japanx2
Italy
Norway
Thailandx2
Indonesiax2
Hong Kongx2.

Hotcake:

我好想要Jordan 同Thailand呀
係呀我多咗個Macau你係咪要呀 我留咗俾你啦~

Pe仔
大家好姊妹冇問題一定留比你! 除了Jordan 同 Thailand 仲有冇其他睇啱留埋比你呀? 係呀!我冇Macau呀! 非常感謝你..... :face13:

咁大家有無換"mcmug" 我仲欠兩個 ! :mrgreen:  :mrgreen:
JANICE :em11:

唔好意思我冇儲mcmug....

我現在只剩South Korea 仲未有而Pe仔好似就剩Mexico &  Brazil 未有請各友好鄰居幫忙幫忙!有多的話和我們交換....謝謝! ops: