藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jess and Burns
打印 上一主題 下一主題

Say Hello [複製鏈接]

恭喜恭喜!!
祝願rc所有有情人今年全部拉埋天窗
安居樂業 :em11:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

[quote:09a8eb5c1b="H&H"]我星期六日都有去呀 今日走時見到你地傾緊野呀~
我都confirm 左酒席喇 年尾星期六日都真係幾full 喇[/quote]

見唔到你喎.
酒席confirm左喇.
婚期終於可以定下來喇.
行左大半日期實時間唔係好夠.
怪唔得你兩日都要去啦.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

Re: Say Hello

[quote:b8389d69e6="Jess&Burns"]HI 各位鄰居. 好耐無見啦...

最近在公司極忙. 所以很少上來了. 星期日我們便去台灣影結婚相啦~ 好緊張呀...

回來後 我想去Kyu 家聽歌 想睇下阿Dick 和 Qineen 的結緍相 想去grassmen 老婆間鋪頭睇下野 想問下Killian 和 milk milk 的結緍須知.and 想同大家去打邊爐. gathering 下........( 下珊50樣事件)

下星期四返來啦~ 到時再約.[/quote]

恭喜你呀 !  :em19:  :em19:
睇怕都無時間打邊爐 !  :poor:
JANICE :em11:

[quote:351d62d456="Billy"][quote:351d62d456="H&H"]我星期六日都有去呀 今日走時見到你地傾緊野呀~
我都confirm 左酒席喇 年尾星期六日都真係幾full 喇[/quote]

見唔到你喎.
酒席confirm左喇.
婚期終於可以定下來喇.
行左大半日期實時間唔係好夠.
怪唔得你兩日都要去啦.[/quote]因為見你地好投入咁同sales傾緊所以冇同你地say hi 呀! 我第一日去主要係gather information 然後返屋企做下"西"選 第日再集中去心水既攤位傾0羅
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:3588167f59="Billy"][quote:3588167f59="Kiliyan"]Jessica

Yeah! 好呀! 番黎再講丫~ 我都make左2個decision喇!
一定要約埋一齊傾下架!!!!! 呵呵! 好開心!
希望你影得靚d別忘enjoy整個過程呀!!! :

billy
你都要快手d啦! 好多間酒樓既星期六日都full左喇...不過唔記得你既大日子係幾時添...唔好意思~~ ops:
[/quote]

我既大日子冇寫過出黎架.
所以唔記得是應該o既自己果個就千萬唔好....... :em16:
今日會去會展confirm酒席.
下星期就confirm教堂(教堂已經幫我地hold住左果日喇).
前期工夫都七七八八喇......
唔知有冇人今日去會展呢.....[/quote]

咁你訂左邊間酒席呀?
你0係自己間教會行禮呀? 咁快可以hold日子? 定係你行天主教堂呀?

我都有去expo呀! 就係0係expo訂左酒席同影婚紗相囉~
我仲有去玩遊戲 嬴左2樽xo醬同埋2張戲飛添呀! 好鬼開心! :  :
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

返來啦!!!  這之台灣之行 真係極之難忘呀. 一去到 台灣就有寒流. 氣溫只有7-10度...... >......<  好凍!!! 
還不停下雨!!! 第二天去到, 開始化粧時,攝影師話改第二天再影,因為天氣太差了. 
改了第三天,早上都一直下雨,化完粧, 影了一陣室內, 便停雨了, 
我們才出去影,但還是很凍!!! 只好手拿兩個暖包, 頂硬上!
到今天早上,去選相時, 估唔到效果異常地好.
===

[quote:ab8724446b="Kiliyan"]
咁你訂左邊間酒席呀?
你0係自己間教會行禮呀? 咁快可以hold日子? 定係你行天主教堂呀?

我都有去expo呀! 就係0係expo訂左酒席同影婚紗相囉~
我仲有去玩遊戲 嬴左2樽xo醬同埋2張戲飛添呀! 好鬼開心! :  :
[/quote]

係旺角架.因為教堂係太子方便d.
的確係天主教堂呀.

訂左酒席????我以為你唔擺酒添.....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:913d963be3="Jess&Burns"]返來啦!!!  這之台灣之行 真係極之難忘呀. 一去到 台灣就有寒流. 氣溫只有7-10度...... >......<  好凍!!! 
還不停下雨!!! 第二天去到, 開始化粧時,攝影師話改第二天再影,因為天氣太差了. 
改了第三天,早上都一直下雨,化完粧, 影了一陣室內, 便停雨了, 
我們才出去影,但還是很凍!!! 只好手拿兩個暖包, 頂硬上!
到今天早上,去選相時, 估唔到效果異常地好.[/quote]

會展d人都有講過.
香港影下雨可以改期.
台灣就好難唔通再去多次咩.
好彩你地影出黎都可以.
咁幾時有相睇呀.

[quote:4624e2080d="Jess&Burns"]返來啦!!!  這之台灣之行 真係極之難忘呀. 一去到 台灣就有寒流. 氣溫只有7-10度...... >......<  好凍!!! 
到今天早上,去選相時, 估唔到效果異常地好.[/quote]

有冇相睇?問o下咋,有D人結婚前唔想被人睇相,保持神祕! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:0e9ef47565="Jess&Burns"]返來啦!!!  這之台灣之行 真係極之難忘呀. 一去到 台灣就有寒流. 氣溫只有7-10度...... >......<  好凍!!! 

請問几時取相/是否要等1個月?