藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: leemoksau
打印 上一主題 下一主題

辭職... [複製鏈接]

乜唔係 “順我者生﹐逆我者亡” 咩﹖
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:e1f6c7616b="dracula"]

再改~
呢句一定明啦~ :mrgreen:[/quote]

:em07: 好~~~有~~~文~~~彩~~~喎. :em14:

[quote:5c85c97362="leemoksau"]乜唔係 “順我者生﹐逆我者亡” 咩﹖[/quote]

再改~ 送比你~  :mrgreen:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:65ae79dac0="dracula"][quote:65ae79dac0="leemoksau"]乜唔係 “順我者生﹐逆我者亡” 咩﹖[/quote]

再改~ 送比你~  :mrgreen:[/quote]

乜你作得咁快o既.
重作得幾好喎.

[quote:e6fc5e54a3="dracula"][quote:e6fc5e54a3="leemoksau"]乜唔係 “順我者生﹐逆我者亡” 咩﹖[/quote]

再改~ 送比你~  :mrgreen:[/quote]

我知點解...佢每句開頭第一個字加埋就係... 莫愁...啦! 8)

BILLY...咁仲唔明??!!

Q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

打錯啦大文豪﹐係 “青天” 呀。

[quote:f5fb0357de="leemoksau"]queenie 有時洒o下花槍係情趣o黎o既﹐唔好咁介懷啦。只要記住......
八十歲之前唔好俾飽飯佢食。[/quote]

我驚我冇咁長命...佢唔食飯都仲有雪魚絲食...唉

Q. :cry:  :cry:
永遠愛著您 :em21: [/code]

晴天都得。

[quote:51ae778e99="dick&queenie"]

我知點解...佢每句開頭第一個字加埋就係... 莫愁...啦! 8)

BILLY...咁仲唔明??!!

Q.[/quote]

點會唔明.
期實我想試o下佢係咪一早作/諗定. :em12:

[quote:81eb783ae9="leemoksau"]打錯啦大文豪﹐係 “青天” 呀。[/quote]

晴天幽雅 d 嘛~
見過鬼就唔怕黑啦~