藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Kiliyan
打印 上一主題 下一主題

重陽節的晚上 [複製鏈接]

[quote:d8741e35df="bikbark"]但係李小姐把聲好好無聲沙o架 不如俾我飲啦  ops:[/quote]
咳咳﹗有沙o架。
同我爭湯飲﹖找死呀﹖﹗ :em20:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:abdf790da0="R & M"]he..he..唔好誤會...我唔係煲湯俾魔女飲![/quote]
唉﹗空歡喜一場。 :cry:

[quote:bc9d242943="R & M"]he..he..唔好誤會...我唔係煲湯俾魔女飲![/quote]
係啦,我唔係魔女嘛,煲俾我飲啦!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

要飲湯自己煲啦!好鬼方便架咋!
我自己都係約兩個禮拜先至有時間煲一煲湯咋... :cry:

[quote:712fa62bec="R & M"]要飲湯自己煲啦!好鬼方便架咋!
我自己都係約兩個禮拜先至有時間煲一煲湯咋... :cry:[/quote]

一個人住點飲一煲湯呀.
所以我常常返呀媽道飲.
或去伯母道”ci”.

[quote:7a89c75b35="R & M"]要飲湯自己煲啦!好鬼方便架咋!
我自己都係約兩個禮拜先至有時間煲一煲湯咋... :cry:[/quote]
好﹐等我聽日試o下先。不過一個人飲唔哂﹐有冇人做白老鼠﹖

[quote:c0f6c610e7="leemoksau"][quote:c0f6c610e7="R & M"]要飲湯自己煲啦!好鬼方便架咋!
好﹐等我聽日試o下先。不過一個人飲唔哂﹐有冇人做白老鼠﹖[/quote]
我地夠膽搏一搏,我地會食定o的解藥架喇!
我地唔怕妳o既銀針架....

我有時都會自己煲湯o架~
不過都係金實湯......
呀~ 試過一次煲嚮螺湯(pk賣一包過o個 d).... 一個人飲哂....好辛苦~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:cdd64369d6="dracula"]我有時都會自己煲湯o架~
呀~ 試過一次煲嚮螺湯(pk賣一包過o個 d).... 一個人飲哂....好辛苦~[/quote]

下次call我幫手飲,我陪你辛苦.
算抵唸d. :em12:

[quote:0a80414894="dracula"]我有時都會自己煲湯o架~
呀~ 試過一次煲嚮螺湯(pk賣一包過o個 d).... 一個人飲哂....好辛苦~[/quote]
:em07: 一個人飲哂一煲湯﹖分幾日﹖