藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1742|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣質地勁差.....形成無聊投訴 [複製鏈接]

Tonight管理員先生上來同我講樓下投訴我家有指甲抓地聲 :?: ....
真係好好笑....唔知係樓下聽覺敏銳....定係思覺失調  :?:
不過我都覺得個地係好唔掂!! 因為我朝朝都聽到樓上原地跑步聲 : ......
其實住咁耐都知藍澄灣係咁應聲

Re: 藍澄灣質地勁差.....形成無聊投訴

[quote:26c28236bd="龍貓夫婦"]Tonight管理員先生上來同我講樓下投訴我家有指甲抓地聲 :?: ....
真係好好笑....唔知係樓下聽覺敏銳....定係思覺失調  :?:
不過我都覺得個地係好唔掂!! 因為我朝朝都聽到樓上原地跑步聲 : ......
其實住咁耐都知藍澄灣係咁應聲[/quote]
大家樓上樓下,可吾可以借隻龍貓黎摸下呀,不過要吾好比 Shirley 知道既情況下啦! :

正經:哩個問題已經無乜方案,不過你可以問問我地既 consultant "KYU",佢會解釋個你聽傢。 :face13:

Sorry! 佢bye bye ....
其實樓上傳來的聲有不少原因.....
最利害係flat g(just besides me)講聲都聽到,最初我大約2am聽到,仲怕係.... :em07:
唯一方案:搬走.....因為樓宇質量會影響樓價....早走為妙.....