藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2461|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

壞鬼微波爐 [複製鏈接]

未夠一年,都用吾夠五次,個微波爐就壞左。 :dead:

激死! :evil:

未夠一年 可以call maintenance.
不過部機無燒烤功能 正"雞肋"一部.
請問你部爐衰什麼?

我直情未用過就.... :poor:
JANICE :em11:

我果個都係一樣未開光.....

[quote:53bc99e9c2="OON"]我直情未用過就.... :poor:[/quote]

唔係掛~~
(今日終於儲夠惠x coupon 換焗爐 )
見過鬼就唔怕黑啦~

買個新 !

[quote:9cd08b5c4d="dracula"][quote:9cd08b5c4d="OON"]我直情未用過就.... :poor:[/quote]

唔係掛~~
(今日終於儲夠惠x coupon 換焗爐 )[/quote]

幾時有蛋榚食呀..... :face13:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

我半年前叮了兩包點心便壞了. 供應商說放微波爐的柜設計有問題 沒有足夠空間散熱 微波爐很容易會過熱. 微波爐壤後供應商換了一個新的給我 但只可以放枱面.

[quote:8ff8cff9bf="AP Duck"]我半年前叮了兩包點心便壞了. 供應商說放微波爐的柜設計有問題 沒有足夠空間散熱 微波爐很容易會過熱. 微波爐壤後供應商換了一個新的給我 但只可以放枱面.[/quote]

係呀 ! 我都放係洗衣機上面張枱 !  :em08:

[quote:c4f18560e6="OON"][quote:c4f18560e6="AP Duck"]我半年前叮了兩包點心便壞了. 供應商說放微波爐的柜設計有問題 沒有足夠空間散熱 微波爐很容易會過熱. 微波爐壤後供應商換了一個新的給我 但只可以放枱面.[/quote]

係呀 ! 我都放係洗衣機上面張枱 !  :em08:[/quote]

原本個檯面都冇咩位剩喎~ 放埋個微波瀘咁咪冇位放電飯煲??
見過鬼就唔怕黑啦~