藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5588|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

有無人買左Paul Y.$888個櫃架??? [複製鏈接]

係唔係執漏之後要打電話叫佢黎做架?? :?:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

喵~
唔知o番?? 有冇人已經做好個櫃呢可以睇睇呢?? 同埋貓貓已經唔記得個櫃乜顏色o勒?? 有冇人可以話俾貓貓知呀!! Thx!!
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

今日打去佢話要執漏完之後再打比佢先叫佢上去度尺之後再4個星期先做好!

喵~
咁耐 真係死得.....
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

[quote:039db412c3="貓貓仔&貓貓女"]喵~
唔知o番?? 有冇人已經做好個櫃呢可以睇睇呢?? 同埋貓貓已經唔記得個櫃乜顏色o勒?? 有冇人可以話俾貓貓知呀!! Thx!![/quote]

鵝就味做不過應該里個星期內開始轉孔大約2個星期倒不過安全日系60日 如果整好而又滿意我約再約你地呀 我都會試試貼d工程中d相上里鵝
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
開心時大叫一聲.....Qoo.

[quote:0a412476d7="Fai&Carol"]今日打去佢話要執漏完之後再打比佢先叫佢上去度尺之後再4個星期先做好![/quote]

其實如你地在客廳&大房d執漏七七八八里就可以先打電話呀因為佢地可以上去度位先鵝 不過芝前佢地同鵝講話芝前已靜雞雞上左去度位 :shock: 信吾信都吾系大問題只要做倒我地要的味就羅 :roll:

[quote:cfcbdb8766="Qoo"][quote:cfcbdb8766="貓貓仔&貓貓女"]喵~
唔知o番?? 有冇人已經做好個櫃呢可以睇睇呢?? 同埋貓貓已經唔記得個櫃乜顏色o勒?? 有冇人可以話俾貓貓知呀!! Thx!![/quote]

鵝就味做不過應該里個星期內開始轉孔大約2個星期倒不過安全日系60日 如果整好而又滿意我約再約你地呀 我都會試試貼d工程中d相上里鵝 [/quote]

ee...Qoo 咁你係咪唔裝修或者油漆喇? 因為你都叫左佢地上黎裝櫃...同埋你知唔知ikea果度既優惠 可唔可以買禮卷享用優惠? 而唔係直接買傢俬呀? 因為買左都未有位擺啦! 間屋又未攪掂 優惠又只係去到5月31日咋喎...點算?... :cry:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:4277fe0659="Kiliyan"][quote:4277fe0659="Qoo"][quote:4277fe0659="貓貓仔&貓貓女"]喵~

鵝就味做不過應該里個星期內開始轉孔大約2個星期倒不過安全日系60日 如果整好而又滿意我約再約你地呀 我都會試試貼d工程中d相上里鵝 [/quote]

ee...Qoo 咁你係咪唔裝修或者油漆喇? 因為你都叫左佢地上黎裝櫃...同埋你知唔知ikea果度既優惠 可唔可以買禮卷享用優惠? 而唔係直接買傢俬呀? 因為買左都未有位擺啦! 間屋又未攪掂 優惠又只係去到5月31日咋喎...點算?... :cry:[/quote]

Kiliyan你好 其實今個星期一已開始庄收羅會做曬所有產線灰&油牆工序 要佢地上里裝櫃其實並吾系即刻可以有櫃庄架佢地話起馬要成個星期先運倒個櫃里香港 :roll: 里段時間佢地主要系上里響間屋芝前度好位的地方開始轉孔整本條等到個櫃里左就庄上去所以味要而家庄收時要整好羅 同埋因為我要整天花線所以個庄收叔叔不時吹我要快d叫個整櫃師傅里整定d位等佢吾洗停住等 :wink: 我都系等間屋整好曬先再度返之前度左的尺寸至去買家私吾想麻煩呀不過真系幾趕下架我都擔心緊個優惠期問題希望各師傅都可以快d交樓脾鵝羅 :

今天下午我約了 Paul Y. 的 Garry 到我家跟進有關電視櫃安裝的問題. Garry 回覆大約一星期可以完成安裝. 所有電視櫃已經運到藍澄灣及開始安裝. 有一點大家要主意 由於電視櫃部份設計不合規格 例如電視轉盤及安放大電視之附加架 Paul Y. 已經修改了設計.

有冇發現,個房門會唔同色!!!!!
細房門是白色, paul Y.的是"木”色!!!