藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Stephen@RC
打印 上一主題 下一主題

各位要change windows 街坊. very bad news [複製鏈接]

[quote:40b9d69bdd="H&H"][quote:40b9d69bdd="Stephen@RC"][quote:40b9d69bdd="H&H"]照計可以入左伙之後 到佢有貨先安排師傅上黎裝ge bor 不過到時要搬開D傢俬比佢裝就麻烦D 係咪咁呢? defect list 簽剩呢個item???[/quote]

係. 佢地都suggest比反間屋先 遲下先裝window .
但係如果到時有傢俬  到時make defeats . 邊個take respond .
我問佢地啦.. 佢地答唔到.[/quote]都係盡量搬開D傢俬 睇住佢地整會好D掛! 唔係冇可能等佢幾個月架![/quote]

唉. 都要盡量push them.

[quote:26e940ad60="Stephen@RC"][quote:26e940ad60="H&H"][quote:26e940ad60="Stephen@RC"][quote:26e940ad60="H&H"]照計可以入左伙之後 到佢有貨先安排師傅上黎裝ge bor 不過到時要搬開D傢俬比佢裝就麻烦D 係咪咁呢? defect list 簽剩呢個item???[/quote]

係. 佢地都suggest比反間屋先 遲下先裝window .
但係如果到時有傢俬  到時make defeats . 邊個take respond .
我問佢地啦.. 佢地答唔到.[/quote]都係盡量搬開D傢俬 睇住佢地整會好D掛! 唔係冇可能等佢幾個月架![/quote]

唉. 都要盡量push them.[/quote]Yes must push them!!!!!!!!!!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

買左間爛屋咁
乜都爛....
勞氣.......
呢幾日返上樓...見到層樓比defect友整到鬼五馬六....
唔開心到而家...
鳴~~~冇人錫...
永遠愛著您 :em21: [/code]

如果係small room 玻璃重pk . 到時點move張bed

[quote:6d500775fa="dick&queenie"]買左間爛屋咁
乜都爛....
勞氣.......
呢幾日返上樓...見到層樓比defect友整到鬼五馬六....
唔開心到而家...
鳴~~~冇人錫...[/quote]下 唔好嚇我! 不過都唔好咁唔開心啦 遲D會整好比你架喇 要錫錫更係搵你honey~queenie 啦

話時話我可唔可以去你地度see see ar dick 少?

[quote:7d2124ebe2="dick&queenie"]買左間爛屋咁
乜都爛....
勞氣.......
唔開心到而家...
鳴~~~冇人錫...[/quote]

Queenie~~馬上行動啦!! :em21:
放心啦 我間屋整defect期間都鬼五馬六
不過已經清潔得七七八八
我仲見過阿姐幫我間屋(執漏過ge地方)掃地
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:11679cee4a="Stephen@RC"]如果係small room 玻璃重pk . 到時點move張bed[/quote]
大房張床咪又係窗邊 幾大鑊! 我仲係全部都要換添呀真唔得佢死!!!!! 都唔知係咪真係冇貨而又要訂咁耐貨 定係吹水話冇貨博你地唔想麻烦而唔換等佢地慳人力慳料!

[quote:57e8363813="H&H"][quote:57e8363813="Stephen@RC"]如果係small room 玻璃重pk . 到時點move張bed[/quote]
大房張床咪又係窗邊 幾大鑊! 我仲係全部都要換添呀真唔得佢死!!!!! 都唔知係咪真係冇貨而又要訂咁耐貨 定係吹水話冇貨博你地唔想麻烦而唔換等佢地慳人力慳料![/quote]

yes . i also think that ...
what can we do now ?

肯同你換總好過唔同你換.

其實佢地d窗開頭都有d膠痴住格 點解禁早搣走晒 搞到d窗花晒呢???