藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4208|回復: 18
打印 上一主題 下一主題

養寵物問題 [複製鏈接]

ss

都係養"人仔"好D!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

''e

[quote:79e4da8535="Royhk"]或許可吸引更多愛寵物人事入住為RC增值[/quote]

:?:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:5cd07de293="Royhk"]或許可吸引更多愛寵物人事入住為RC增值[/quote]

點解你覺得會增值呢?? 會不會相反
更少不愛寵物人事入住為RC貶值呢??

[quote:27167c334b="Royhk"]唔知有冇住<Qrc可以養寵物唔洗帶住寵物出入大堂好似(走粉)咁 美景同海欣係可以養寵物的 請業委會或業委會0的friend係同管業處開會時討論下這個可行性吧!!!!!!THANK!!

或許可吸引更多愛寵物人事入住為RC增值.....Y淯C係所謂服務式住宅唔知又會~?????[/quote]

Isn't there a committee mailbox on G/F of every tower???  why do u not officially write to the committee direct?  (please bear in mind that your name and address need to be stated in the letter otherwise it will not be dealt with/entertained).

Q. 8)
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:020f0e62dd="Emil and Jeff"][quote:020f0e62dd="Royhk"]或許可吸引更多愛寵物人事入住為RC增值[/quote]

點解你覺得會增值呢?? 會不會相反
更少不愛寵物人事入住為RC貶值呢??
[/quote]

ridiculous!

Q. 8)
永遠愛著您 :em21: [/code]

re

港灣都係以 "可以養狗" 來招攬 d 愛之人購買~
至於利與弊 見仁見智 無定律~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:205b76a49f="dracula"]港灣都係以 "可以養狗" 來招攬 d 愛之人購買~
至於利與弊 見仁見智 無定律~[/quote]

:?:  :?:

其實有好多地方都有拎呢樣野出黎做賣點.....