藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2135|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

豈有此理 [複製鏈接]

真係把鬼火!!!

又係d酒店客唔排隊搭小巴.......... 成班叔伯為左避雨 企左係葵芳地鐵站入面 一見小巴就十二三個好似走鬼咁跑出黎沖上車........

把起火黎即喝住佢地...... 點知條麻甩佬呢頭話唔知要排隊 個頭推佢個女人上車 自己坐埋最後一個位。豈有此理!!!

:em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x
2座A - original \"M&J\"

我行下街先返 怕左您 (自由行)!
原居民2004~2013

中國人幾時先可以文明D,唉!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

如果因為咁 而上不到車 真係會講粗口鬧佢...
真係好"男女男"呀...

o岩o岩行百佳 7-11 屈臣使 雜誌社 都係自由行多
...香港人就好似旅客係度..

雖然話唔可以歧視自由人 但係佢地唔守規矩 就要鬧...... :x
希望快d有我地ge村巴 到時如果有自由人上車 我地可以名正言順講: "落車...無你份" :

Re: 豈有此理

[quote:abec0d4c44="Maggie&Johny"]真係把鬼火!!!

又係d酒店客唔排隊搭小巴.......... 成班叔伯為左避雨 企左係葵芳地鐵站入面 一見小巴就十二三個好似走鬼咁跑出黎沖上車........

把起火黎即喝住佢地...... 點知條麻甩佬呢頭話唔知要排隊 個頭推佢個女人上車 自己坐埋最後一個位。豈有此理!!!

:em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x[/quote]

唔通我當時同你一齊等小巴 :?:
今日呢個情況真係好可怕 返到一座管理員話今日酒店放自由行四圍走 攪到d交通亂晒籠 :em01:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:0ac5c52f2a="diedsee"][quote:0ac5c52f2a="Maggie&Johny"]真係把鬼火!!!

:em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x[/quote]

今日呢個情況真係好可怕 返到一座管理員話今日酒店放自由行四圍走 攪到d交通亂晒籠 :em01:[/quote]

可能係都唔定 我地擔傘撇雨排隊 佢地就似人多逼上車.....  :twisted:  :twisted:
2座A - original \"M&J\"

[quote:6d67c99e36="diedsee"][quote:6d67c99e36="Maggie&Johny"]真係把鬼火!!!

今日呢個情況真係好可怕 返到一座管理員話今日酒店放自由行四圍走 攪到d交通亂晒籠 :em01:[/quote]

好離譜! complain啦! 雖然未必有用,但總好過唔出聲!
http://www.info.gov.hk/tcu/chi/complaint/index.htm
Janice & Philip

如果有d friend or 親戚來我家 我會即刻叫佢地坐的士..
其實真係好embrassing的!!..

[quote:92b5e18563="diedsee"][quote:92b5e18563="Maggie&Johny"]真係把鬼火!!!