藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1917|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

廁所洗手盆側之玻璃層架(共3塊)已全部甩脫,你地點修理呢? [複製鏈接]

AA超能膠以及玻璃膠都祗能維持短時間...如要重新安裝,價錢如何,可提供Contact嘛 :poor:

如果有人肯承包 幫甩左玻璃架的住戶安裝番 您話幾好
不過呢種設計好化學 如再安裝的話 一定要採用更實凈的膠
我唔想日日提心跳膽 驚又跌過 由排掃玻璃!!!
如果有人肯承包呢個job 相信好多人有興趣!
(講番轉頭 管理處其實可以出面幫我地搵判頭做 正一廢柴!!!)
原居民2004~2013

我有個朋友提議用膠片代替玻璃一來無咁重ニ來AA膠又可實淨D不過唔知得唔得?

you can use 'mix' glue. They are 2 seperate packs and you just squeeze the same portion of them onto a dish and then mix them throughtly. The procedures afterwards are the same as other glue. Wait for about 3 hours.
I\'m T2C...

我索性用 cutter 掘起鏡面啲膠漬算數.