藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5148|回復: 22
打印 上一主題 下一主題

請問有沒有村巴結果 網上版? Thanks! [複製鏈接]

好似貼左出大堂 不過趕入lift 好多張 睇唔曬.
Don\'t worry be happy!! ^_^

都好喎....

我睇晒. 不過走左好多部lift.  h:
===

不如整個網上告示板啦 好多時真係趕住搭lift睇唔切d notice 起碼返屋企坐底左都可以慢慢睇  
2座A - original \"M&J\"

我就旁聽業委開會時睇左.... :mrgreen:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:8bcfb34f00="Billy"]我就旁聽業委開會時睇左.... :mrgreen:[/quote]禁即係內容講咩唧....... :?:

你可以只看結論半個page好快睇晒.
detail 我就唔記得.
印象只記得好多人都支持開但唔太多人支持要用管理費補貼....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

每<@份就最好應該唔洗好多錢因為太長跟本不會好多人企定睇幾分鍾

[quote:2859457466="Maggie&Johny"]不如整個網上告示板啦 好多時真係趕住搭lift睇唔切d notice 起碼返屋企坐底左都可以慢慢睇  [/quote]

讚同.. :em11:

[quote:8e7323c5ed="加菲 & Melody"][quote:8e7323c5ed="Maggie&Johny"]不如整個網上告示板啦 好多時真係趕住搭lift睇唔切d notice 起碼返屋企坐底左都可以慢慢睇  [/quote]讚同.. :em11:[/quote]業委會未必有足夠人手去整理! :?
:em09:

[quote:4aaa4ceb41="加菲 & Melody"][quote:4aaa4ceb41="Maggie&Johny"]不如整個網上告示板啦 好多時真係趕住搭lift睇唔切d notice 起碼返屋企坐底左都可以慢慢睇  [/quote]

讚同.. :em11:[/quote]

唔係官方網站話唔可以POST 業委會0的會議內容或結果上網喎!