藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5889|回復: 28
打印 上一主題 下一主題

固網電話 [複製鏈接]

本人想申請固網電話 請問大家用o緊邊間公司? 月費幾多? :?:
見過鬼就唔怕黑啦~

和記 但因為好多個月免費 所以已經好多個月無交過$ 已經唔記得月費幾多 我簽了3年約 Package包好多 基本上 PCCW大部份增值服務都唔駛加錢 如果沒有記錯 應該拉勻每個月40-50蚊左右.

質素都幾好 我用大半年都無問題!
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

thankyou 哂~ 原來真係咁平~ 仲等我慳慳埋埋用哂手機講電話 仲爆到七彩! :dead:
見過鬼就唔怕黑啦~

我都係和記ok喎....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

我係用緊和記喎...唔記得幾多錢 好似係中間價個plan

都係用緊和記,好似簽左2年約,平均每月大約$7x至$80(太耐,所以有些少資料唔係太記得)
:em09:

大家都唔記得自己每個月比幾多錢...哈哈 :

[quote:47a767059e="Tomato"]大家都唔記得自己每個月比幾多錢...哈哈 :[/quote]後生癡呆症~ :em18:
:em09:

dracula 你申請固網電話最好打返去佢地個申請熱線申請 唔好0向街邊d哥哥姐姐度申請呀!!

[quote:e2a89c32f7="Tomato"]大家都唔記得自己每個月比幾多錢...哈哈 :[/quote]早排講過!

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?p=75584&highlight=%B9q%B8%DC#75584
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!