藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7638|回復: 27
打印 上一主題 下一主題

租車 [複製鏈接]

各位:

我想知是不是很多人在樓下henz 租車的.

本人三個月前在henz 租了架benz  打算過兩日結婚用. 盛惠$300-

今日 突然收到個電話 職員話架車撞左. 所以無得租.
又唔比退錢. 跟住問佢 有咩車可以租架? 大架既就無 得d 細架既車.... 重問我可唔可以改期. ( 我諗唔可以o羅) :nowords:

好慘呀.  :em06:  :em06:
===

Jessica
我沒有租過車 所以無經驗
但他們應該退錢 您兇下佢!
您的婚期到啦~ 幾時?  恭喜先!
原居民2004~2013

[quote:7b9be43b66="vivian"]Jessica
我沒有租過車 所以無經驗
但他們應該退錢 您兇下佢!
您的婚期到啦~ 幾時?  恭喜先![/quote]

兇唔起呀.. 無時間呀.

無時間同佢玩野.

而家佢玩我呀.

婚期今個星期六呀.
===

張合約係寫住可以用同級o既車代替.
如bmw 318ibenz A190 ......$288一日果D.
如果無同級O既車比你我覺得住應該退錢.
但如果佢比架BMW 318i 比你都冇法.
因為係寫明既.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

好 就暫時放佢一馬 唔好動氣 因為您要靚靚 心情好!
無賴真係通街都係 第日先sue佢!
將d錢囉其他車做"兄弟車"
唔好益Henz
而快d出去再租車吧!
原居民2004~2013

我有架Corolla,你arm唔arm! :
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:1177930826="Billy"]張合約係寫住可以用同級o既車代替.
如bmw 318ibenz A190 ......$288一日果D.
如果無同級O既車比你我覺得住應該退錢.
但如果佢比架BMW 318i 比你都冇法.
因為係寫明既.[/quote]

你完全估中佢而家做緊既野. 佢話其他車比人租晒喎.

焗你租既!
===

[quote:be0554afbf="grassman"]我有架Corolla,你arm唔arm! :[/quote]

多謝你咁有心...

我地都有兄弟有車既.
不過之前係想用benz  型d 麻.
===

Re: 租車

[quote:48df8a93fd="Jess&Burns"]各位:

我想知是不是很多人在樓下henz 租車的.

本人三個月前在henz 租了架benz  打算過兩日結婚用. 盛惠$300-

今日 突然收到個電話 職員話架車撞左. 所以無得租.
又唔比退錢. 跟住問佢 有咩車可以租架? 大架既就無 得d 細架既車.... 重問我可唔可以改期. ( 我諗唔可以o羅) :nowords:

好慘呀.  :em06:  :em06:[/quote]

我之前租車 佢地又係突然話我聽架車撞左 叫我轉第二架或改期! 唔通藍澄d車易撞d 定抑或... ??! :?:
2座A - original \"M&J\"

會唔會有古惑? :?:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!