藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5326|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

半個鐘出入青衣城...點忍呀 [複製鏈接]

琴日放工係青衣城等左4個字車....今朝返工又等左3-4個字車....

點忍呀...真係火都黎埋...攪到我7:45 出門口8:45先返到中環公司.
係青衣城食完飯8:45夜晚等車...又攪到9:20 先返到屋企

Re: 半個鐘出入青衣城...點忍呀

[quote:381f898cc2="肥度"]琴日放工係青衣城等左4個字車....今朝返工又等左3-4個字車....

點忍呀...真係火都黎埋...攪到我7:45 出門口8:45先返到中環公司.
係青衣城食完飯8:45夜晚等車...又攪到9:20 先返到屋企[/quote]

早上試下搭948,由RC出門口計,一般~22分鍾到上環。
Janice & Philip

係呀 我朝朝都係搭948返工 好方便ga!
Rambler Crest Soccer Club

但係呢....哈哈...我撘mtr學生優惠未完喎

[quote:826e9a8025="肥度"]但係呢....哈哈...我撘mtr學生優惠未完喎[/quote]

:x  #$%&*
Rambler Crest Soccer Club

[quote:462ef6aa6b="Eddy Lam"][quote:462ef6aa6b="肥度"]但係呢....哈哈...我撘mtr學生優惠未完喎[/quote]

:x  #$%&*[/quote]

優惠未完!?學生哥,我地就0崖0左十幾廿年,依家仲唔到你,做鬼死你呀! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:990e37d355="grassman"][quote:990e37d355="Eddy Lam"][quote:990e37d355="肥度"]但係呢....哈哈...我撘mtr學生優惠未完喎[/quote]

優惠未完!?學生哥,我地就0崖0左十幾廿年,依家仲唔到你,做鬼死你呀! :mrgreen:[/quote]

咁你都快過肥度囉長者優惠啦~ 一人少句啦~ :mrgreen:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:ffb97307f8="dracula"][quote:ffb97307f8="grassman"][quote:ffb97307f8="Eddy Lam"][quote:ffb97307f8="肥度"]但係呢....哈哈...我撘mtr學生優惠未完喎[/quote]

優惠未完!?學生哥,我地就0崖0左十幾廿年,依家仲唔到你,做鬼死你呀! :mrgreen:[/quote]

咁你都快過肥度囉長者優惠啦~ 一人少句啦~ :mrgreen:[/quote]

睇黎你囉傷殘津貼最快! :x
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:828c324ba5="dracula"][quote:828c324ba5="grassman"][quote:828c324ba5="Eddy Lam"][quote:828c324ba5="肥度"]但係呢....哈哈...我撘mtr學生優惠未完喎[/quote]

咁你都快過肥度囉長者優惠啦~ 一人少句啦~ :mrgreen:[/quote]

仲快過我有人養添...係呢有無諗過最想澄澄第二時做邊行呀

[quote:452504e8bb="grassman"][quote:452504e8bb="dracula"][quote:452504e8bb="grassman"][quote:452504e8bb="Eddy Lam"][quote:452504e8bb="肥度"]但係呢....哈哈...我撘mtr學生優惠未完喎[/quote]

睇黎你囉傷殘津貼最快! :x[/quote]

係咪想開拖!?  :x abcdefg...
見過鬼就唔怕黑啦~