藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2155|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

樓書的承諾 [複製鏈接]

最近翻開藍澄灣樓書,非常之精美。
第一板寫
"Brilliant study of the art of living"幾咁high class....  :em04:
一路睇,一路嘆息~~~ :|

7:01am
趁睡眼惺忪,到泳池的寧靜湖泊區,享受一個早餐---露天香薰按摩浴。
11:00am
在自然河流區聽一個音樂會,樂器是自然的流水
2:00pm
最快速跑到陽光海灘區,因為陽光不等人。
4:00pm
合上眼,在空中花園的香味空間,考考自己的嗅覺。
5:00pm
眼睛想沐浴於海景,山景還是泳池景。
5:30pm
慢慢歎茶吧,反正一盞茶時間就到中環。

最後,仲黎一句"Another universe within your own private live space" :em01:

我問下自己,藍澄灣幾時先可以係咁,可以一一兌現...... :?
再深深反思一下,可以為自己生活環境做些什麼呢?? :?:
只能夠每天望著排出廢氣的所謂中央鮮風系統??只能夠每天在88F小巴內聽到自由人大吵大鬧???每天擔心管理處會否用多左大家的管理費??每天..... :|

係落錯order,定係唔識落order呢??
做一D野,係唔係大家心裡所想,心裡所要呢???
:detective
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
永遠愛著您 :em21: [/code]

係呀 我果日打過去管理處 問佢幾時先至有 "香薰安摩池" 佢仲問番我 係邊到聽番黎 從來都無呢樣野既???
我咪好鬼激氣禁話 售樓書當時係禁寫喎.....(惡惡地) 佢即刻縮 話要問高層.... :evil:

算吧啦! 當係一個教訓,以後唔好咁容易信人......  :cry:
原居民2004~2013

以後唔好信售樓書... :dead:

唉...我唔敢再買新樓
:zdevil: :zdevil: :zdevil: