藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6760|回復: 28
打印 上一主題 下一主題

去泳池有無第二個途徑 [複製鏈接]

除左搭落lift落3樓之外 仲有無其他方法???

你要合法或非法? : 因為我成日見d救生員用非法途徑出入泳池.
G :em21: P

我今日都係用非法的途徑入泳池..... :
===

[quote:5957536949="Jess&Burns"]我今日都係用非法的途徑入泳池..... :[/quote]你今日做乜著住t-shirt 落水咁"side"呀 :em12:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:554372b62d="H&H"][quote:554372b62d="Jess&Burns"]我今日都係用非法的途徑入泳池..... :[/quote]你今日做乜著住t-shirt 落水咁"side"呀 :em12:[/quote]

你有去咩?唔見你既!

p.s. 強烈反對泳池內,著咁多布既衫! :twisted:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:964a68ce2c="grassman"][quote:964a68ce2c="H&H"][quote:964a68ce2c="Jess&Burns"]我今日都係用非法的途徑入泳池..... :[/quote]你今日做乜著住t-shirt 落水咁"side"呀 :em12:[/quote]

你有去咩?唔見你既!

p.s. 強烈反對泳池內,著咁多布既衫! :twisted:[/quote]有呀 1:30 to 4:00 你有去咩 有冇帶澄澄呀???

今日都幾多人去游.....連買飛都排長龍 我下次都係買定d先得....

我今日朝早都有去 朝早都好多人喎....

有乜非法途徑??講來聽0下.....pm我.. :em12:
因為今日已經遲左落去 去完買飛仲要行返過去5座搭lift 架lift等極都係上去...好激氣... :x

grassman 我隻佬晏晝落左去 見到你同澄澄:em04:

[quote:c098803e32="Tomato"]我今日朝早都有去 朝早都好多人喎....

有乜非法途徑??講來聽0下.....pm我.. :em12:
因為今日已經遲左落去 去完買飛仲要行返過去5座搭lift 架lift等極都係上去...好激氣... :x

grassman 我隻佬晏晝落左去 見到你同澄澄:em04:[/quote]

你地咁奇既!分開去?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:ac00d893d3="H&H"][quote:ac00d893d3="Jess&Burns"]我今日都係用非法的途徑入泳池..... :[/quote]你今日做乜著住t-shirt 落水咁"side"呀 :em12:[/quote]

Hey 我怕羞丫ma. ops:
===