藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2152|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

浴缸去水位~ [複製鏈接]

今晚終於的起心肝走去扭開浴缸個去水塞,發現褢面有舊石仔(記得以前都有鄰居提及過)
結果我同舊石仔搏鬥接近半個小時 :em05: 佢先肯乖乖就範爬番上o黎,真討厭! :nowords:
:em09:

你鄰居我都試過... 不過我舊石仔乖d 無你果舊咁曳曳~  h:
www.lightcreation.com.hk/lewis

係咪要好大力先可以扭開個去水塞架?我覺得去水好慢想拆開睇睇.

[quote:394e2fa68f="RangerX"]你鄰居我都試過... 不過我舊石仔乖d 無你果舊咁曳曳~  h:[/quote]梗有石仔o係左近......... :detective   
[quote:394e2fa68f="Ho & Serene"]係咪要好大力先可以扭開個去水塞架?我覺得去水好慢想拆開睇睇.[/quote]幾啦,逆時針扭開就得,我今次都係第三次扭先至成功~ h:
:em09:

請問你地浴缸去水塞附近個銀色圓圈 有無人甩咗出嚟(應該系斷咗) 因本人收樓時候無為意 点知入伙時先發覺 之後同收樓處d人講 佢又話你太遲(因入咗伙).
我可以点做? :twisted:

我曾經打過電話去消委會問...佢地所謂收左樓之後先報既問題....如果吾係明顯問題... 業主依然可以追究...