藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6799|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣租車服務停止 [複製鏈接]

大堂通告,藍澄灣租車服務會於5/7停止。

往後8架車及服務會點處理?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

很傷心...
:cry: 為何要停辦呢 :?:

What !!?? It is one of the most attractive point for me to buy RC!! HOw come?? I'm totally disappointed by this news.  :dead:  :dead:
I\'m T2C...

[quote:2d92bcd141="Wilkins"]What !!?? It is one of the most attractive point for me to buy RC!! HOw come?? I'm totally disappointed by this news.  :dead:  :dead:[/quote]

聽講話和黃與Hertz在新樓期時只簽了兩年contact! 所以今年到期。

RC又少o左個賣點了...
Rambler Crest Soccer Club

[quote:68b90fbb32="Eddy Lam"]RC又少o左個賣點了...[/quote]
我就諗都唔會有咩影響掛,D人買樓(可能只係我咁諗 : ),最主要都係睇層樓同樓價合唔合適,呢D都係次要既野,外出都可以有車租啦,租埋個司機都仲得...

其實話時話丫,買樓果時咪話可以用兩個會所既,即係喺大陸果個呢,真係有冇人去過果個會所呢??? 不過,我都唔記得果個會所喺邊度,叫咩名都唔記得埋lu。

有新搬黎既直頭唔知有車租!

when we noticed that 8)  we also said it is one of the most attractive point of RC .....

只有好好珍惜還剩下的日子了 :em02: ....

Re: 藍澄灣租車服務停止

[quote:bf99a84db0="grassman"]大堂通告,藍澄灣租車服務會於5/7停止。

往後8架車及服務會點處理?[/quote]

Hertz 其實係一間世界性 o既租車公司,所以 8架車留黎都照有客仔幫襯架 ~
而 Hertz 亦都在 IFC 有新鋪了,相信過左 5月佢地會搬哂過去 ~

Re: 藍澄灣租車服務停止

[quote:ea992d9e25="菠蘿油王子"][quote:ea992d9e25="grassman"]大堂通告,藍澄灣租車服務會於5/7停止。

往後8架車及服務會點處理?[/quote]

Hertz 其實係一間世界性 o既租車公司,所以 8架車留黎都照有客仔幫襯架 ~
而 Hertz 亦都在 IFC 有新鋪了,相信過左 5月佢地會搬哂過去 ~[/quote]

No! No! No! 8架車應該唔係Hertz資產,Hertz職員話Hertz只負責保養維修,所以應屬於藍澄灣或和黃,我們應留意8架車的善後安排!