藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4547|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

請問廳內那個蘇位可否上網 [複製鏈接]

請問廳內那個蘇位可否上網...因房內不能再放電腦要放bb床

如果冇拉過線應該唔得...
得條電話線通...

如果冇拉過線應該唔得...
得條電話線通...

如果屋內電話線箱無改動過,應該廳、房的出線位都有Network socket outlet,Network出口是可以改到廳,只需要在房的socket outlet做小小手腳。
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:633174a6c4="grassman"]如果屋內電話線箱無改動過,應該廳、房的出線位都有Network socket outlet,Network出口是可以改到廳,只需要在房的socket outlet做小小手腳。[/quote]

以前有人post過出o黎 有埋相睇 但我搵唔到... :dead:
Rambler Crest Soccer Club

不如買隻router...而家o的wireless router好鬼平....
再唔係就用homeplug 用homeplug既話只要有得插電既方後都可以上到網..... :roll:

要唔要打去HCG叫佢改架呢? 我之前打去問 佢話可以改位 不過好似要收$150  :shock:

打咗電話問...收150改位

[quote:813f995e14="yymau"]打咗電話問...收150改位[/quote]

當年我係跟Hales幅圖自己改,用支1字鏍絲pie亂隊!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=3891