藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: taftkwan
打印 上一主題 下一主題

停車場 [複製鏈接]

唔好意思 咁遲先睇到大家嘅意見 我會支持大家呀. 如果坐低傾 我會去.
啲細路真係玩到冇嘢好玩...真係好差...
有時同仔仔去club house玩嘅時候... 都見到一啲細路整"難"啲玩具.. 又在玩具室打交...見到真係火都黎呀...

[quote:2bb844a0d0="莊生bb"]唔好意思 咁遲先睇到大家嘅意見 我會支持大家呀. 如果坐低傾 我會去.
有時同仔仔去club house玩嘅時候... 都見到一啲細路整"難"啲玩具.. 又在玩具室打交...見到真係火都黎呀...[/quote]

呢個係另一個問題 ... 我地爭取係rc 周圍起公園....好似石沉大海咁...
我個人覺得...蛇仔路下面可以起個公園仔... 大家樂出面應該可以起球場...咁d 小朋友都有d 地方去玩同識下朋友仔...

[quote:4fca845da6="Eddy Lam"][quote:4fca845da6="dracula"][quote:4fca845da6="一家四口"][quote:4fca845da6="dracula"]有D人平時做O野得過且過 唔比D教訓佢地係唔得o架~ 停車場冇cam 又冇乜"寅Q" d 實Q 就成日去理o個d 旅遊巴~  不過你地估下刮花車o個條友係咪住客? 會唔會係管理員? 會唔會係遊客or...??[/quote]

管理處今日打左電話比我 佢話琴日警察捉到兩個細路 係RC住客嚟架...[/quote]

唉~ d 小朋友真係.... !!  :dead:[/quote]

頭先返o黎係lobby都見到通告話捉到人 原來係細路o黎ga?!!  :em03:  :em05:
唔知佢地d父母使唔使賠錢俾人呢?[/quote]
怕且唔會喇 據說佢地父母對呢件事d態度好有問題. 一個破碎家庭害了不少人 :em20: !
Don\'t worry be happy!! ^_^

[quote:e13b494588="肥度"][quote:e13b494588="莊生bb"]唔好意思 咁遲先睇到大家嘅意見 我會支持大家呀. 如果坐低傾 我會去.
有時同仔仔去club house玩嘅時候... 都見到一啲細路整"難"啲玩具.. 又在玩具室打交...見到真係火都黎呀...[/quote]

呢個係另一個問題 ... 我地爭取係rc 周圍起公園....好似石沉大海咁...
我個人覺得...蛇仔路下面可以起個公園仔... 大家樂出面應該可以起球場...咁d 小朋友都有d 地方去玩同識下朋友仔...[/quote]
咦!? 我仲以為個公園已經通過左 等開工.

[quote:c27c3d3a20="kk-in-hk"][quote:c27c3d3a20="肥度"][quote:c27c3d3a20="莊生bb"]唔好意思 咁遲先睇到大家意見 我會支持大家呀. 如果坐低傾 我會去.
細路真係玩到冇好玩...真係好差...
有時同仔仔去club house玩時候... 都見到一細路整"難"玩具.. 又在玩具室打交...見到真係火都黎呀...[/quote]

我個人覺得...蛇仔路下面可以起個公園仔... 大家樂出面應該可以起球場...咁d 小朋友都有d 地方去玩同識下朋友仔...[/quote]
咦!? 我仲以為個公園已經通過左 等開工.[/quote]

係囉...唔係通過左咩? 之前有問卷問過我地希望公園起d乜野設施ga... :?:
Rambler Crest Soccer Club

[quote:9ef19f008d="kk-in-hk"][quote:9ef19f008d="肥度"][quote:9ef19f008d="莊生bb"]唔好意思 咁遲先睇到大家嘅意見 我會支持大家呀. 如果坐低傾 我會去.

咦!? 我仲以為個公園已經通過左 等開工.[/quote]
吾係未通過,而係通過左又遲遲未開工o姐! :wink:

你可以參考番南橋對面既焚化爐,話上年年尾開始冊,到而家先至維板,就知政府做野要一定程序,等個公園.......... 大家慢慢等消息啦! :em18:
如果真係咁快就動工,我地選出黎既區議員就無乜野做架喇! :

可能三年又三年 等得嚟 我地D仔女又大個晒 個公園又唔啱佢地玩LU。

[quote:bd198dbb3d="一家四口"]可能三年又三年 等得嚟 我地D仔女又大個晒 個公園又唔啱佢地玩LU。[/quote]
到時啱我地大家退休之後同d孫去玩. :