藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

補購藍澄足球隊隊衣事宜! (3/18前) [複製鏈接]

我唔知要大定中碼唔知有無size試下呢?
4號
YO&LOK

[quote:63ce33ef0c="yo & lok"]我唔知要大定中碼唔知有無size試下呢?
4號
YO&LOK[/quote]

好似冇sample喎.
出黎踢次波咪知要幾大o羅.
我地次次踢波都人著住架.
同我地踢唔一定要有波衫先比踢架.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

我也要 [Rit@RC] 1

[quote:d449f341a4="freshwit"]我也要 [Rit@RC] 1[/quote]

:shock:1 號????
  :shock: 龍門喎?????
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:2d76d0a3dc="Billy"][quote:2d76d0a3dc="freshwit"]我也要 [Rit@RC] 1[/quote]

:shock:1 號????
  :shock: 龍門喎?????[/quote]

歡迎你呀 freshwit!
請PM我 Tel Address email address size!
(要check o下有冇"@"字,但如果冇,咁你會點改呀?

Billy你應該用呢個表情符號---> :em19:  :yeah: or :em12:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:e3c79cfeea="yo & lok"]我唔知要大定中碼唔知有無size試下呢?
4號
YO&LOK[/quote]

Yo&Lok
請你都PM我 Tel Address email address size!

EpSon  66 "Epson J"  Size:我估你XXL
freshwit  1 "Rit@RC"  Size
YO&LOK  4 [noname]  Size:? 請確認!

以上人士請把$60 (有多日後發還) 存入
恆生 291-1-258-768
存款後請通知我!

星期日比你得唔得呀!!!!grassman

[quote:076d6f7dbd="chee"]星期日比你得唔得呀!!!!grassman[/quote]

除八達通、EPS、信用咭,其他都可以!

是否可以給人民幣 :  :