藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5608|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

啟示:搭Van仔請攬安全帶 [複製鏈接]

各位街坊聽Van仔司機講近排捉得好緊今日有3個阿"蛇"放蛇喎!
安全起見,搭Van仔都係攬番安全帶!

多謝哂~ :em11:
見過鬼就唔怕黑啦~

thx~

其實坐親有安全帶o既van仔我地記得o既都會用!
:em09:

Thank you!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

各位街坊聽Van仔司機講近排捉得好緊今日有3個阿"蛇"放蛇喎!
安全起見,搭Van仔都係攬番安全帶!

尋日荃灣等車見到  先有幾個交通警示意司機停車  跟住車內有3個便衣即刻覽番工作証表露身份  我睇左廿幾分鐘架小巴都未開番  大生意!!!!!!

有安全帶既 我次次都戴
落車有時唔記得 就咁起身想走  h:
有舊冰好多次都唔戴 但佢好少搭小巴 無影響

通常都會有帶,只有兩個機會無帶:
1. 吾記得。
2. 手上面要攞既野太多,放晒係身前無位既情況下。

我聽過放蛇的事好耐,但我通常無戴,所以我會上車目及o下有無D似臥底o既人! :mrgreen:

[quote:fcd159fb89="grassman"]我聽過放蛇的事好耐,但我通常無戴,所以我會上車目及o下有無D似臥底o既人! :mrgreen:[/quote]

咁臥底係點分?  :?:

係咪見到有人望住你 又好唔專心做緊某d野 o個個就係臥底... :
Rambler Crest Soccer Club

[quote:142342318b="Eddy Lam"][quote:142342318b="grassman"]我聽過放蛇的事好耐,但我通常無戴,所以我會上車目及o下有無D似臥底o既人! :mrgreen:[/quote]

咁臥底係點分?  :?:

係咪見到有人望住你 又好唔專心做緊某d野 o個個就係臥底... :[/quote]

Exactly 睇多d戲就識分架啦!