藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3319|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

百無... [複製鏈接]

水龍頭又無 雲石門檻又無 玻璃又只係得番d大o既 仲要唔知幾時先有貨 究竟幾時先可以搞掂呀?!!  :em13:  :em13:  :em13:

雲石門檻(廚房) 我10日前左右換左喇!  佢地係咪都話冇貨 之後迫/嘈多幾次咪又即刻死到件貨拎上黎 仲好鬼死靚添呀!!!!!!!! 冇貨~佢地成日吹水!!!!!!!!!!!!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

依家佢地話房門 廚房鏡鋼 玻璃 地磚 冇貨0羅 但地磚其實好似係色差問題而唔係冇貨! 不過唔應該下下都話冇貨嘛 博我地唔等得唔駛佢地執 so cheap!!!!

水龍頭實冇啦 要成$2180一套.
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我都等緊水龍頭..
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

我想問下 你地既水龍頭 雲石門檻...有咩問題 點解要換既! 等我又留意下自己有冇呢d 問題! Thanks

我個水龍頭有一撻撻漬 好似俾漒水"那"過咁. 而門檻有條好明顯o既裂紋 所以要換過條新law.
Rambler Crest Soccer Club

[quote:7bbc92d8ca="Eddy Lam"]我個水龍頭有一撻撻漬 好似俾漒水"那"過咁. 而門檻有條好明顯o既裂紋 所以要換過條新law.[/quote]

原來係咁! 等我留意下先! Thanks

[quote:301a4e8d94="yautin1"][quote:301a4e8d94="Eddy Lam"]我個水龍頭有一撻撻漬 好似俾漒水"那"過咁. 而門檻有條好明顯o既裂紋 所以要換過條新law.[/quote]

原來係咁! 等我留意下先! Thanks[/quote]係呀我果度都係好明顯係裂左 記得堅持要換呀!!!  最初佢地只係"車"靚佢 雖然自覺都勉强可接受 但我報左要更换 點解唔換比我 況且不斷拖我地 索性要求高D 係要佢換比我  結果原來係企硬同堅持係有用既 條氣都順番小小!!!

我個水龍頭崩咗....非常明顯!!
:zdevil: :zdevil: :zdevil: