藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: mouse
打印 上一主題 下一主題

愈執愈衰 [複製鏈接]

我師傳話其實toilet同kitchen的地磚都係用料唔太好,所以都會好容易又花番,所以佢話執都無用。你自己唔夠幾個月都會整花哂。
====================================================== Home : http://www.samleung.net E-mail : saml@teacher.com ======================================================

Re: 愈執愈衰

[quote:bfe7094224="AUL NG"]
我叫佢地幫我修理廚房冼手盤 佢地將我的水suk唔知甩著去邊 我叫佢幫我整浴室佢的光管 佢地幫我甩著個光管燈罩 換木地板 七個星期無人理 結果把火今日決定 將成間屋的木地板全部起哂 自己去旺角訂著新的拋光石 重鋪 連理油漆 物料 人工都算合算 最緊要返著成日工 返到自己屋企都有個好樣的個豆.[/quote]

我上一手業主整晤見左廚房冼手盤的水suk 我可以點做 ???
請問出面有無得配 ??

[quote:9eecddbaa0="BLUE"]
我上一手業主整晤見左廚房冼手盤的水suk 我可以點做 ???
請問出面有無得配 ??
[/quote]

叫佢幫你整返...晤好禁蠢呀 !   :twisted:  :twisted:
到時睇下佢有"嘜"值口 ! :em12:  :em12:

叫佢幫你整返...晤好禁蠢呀 !   
到時睇下佢有"嘜"值口 !   

請問出面有無得配 ??

我發現個廚房冼手盤都晤見左個SUK..請問出面邊到有無得現.???? :cry:  :cry:
:em14:  :em14: 請提供 :em14:  :em14:

[quote:4c1c758f0b="OON"]
叫佢幫你整返...晤好禁蠢呀 !   
到時睇下佢有"嘜"值口 !   

請問出面有無得配 ??

我發現個廚房冼手盤都晤見左個SUK..請問出面邊到有無得現.???? :cry:  :cry:
:em14:  :em14: 請提供 :em14:  :em14:
[/quote]

我見周圍ge雜貨店都有
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:7ccd2e2e4e="diedsee"]
我見周圍ge雜貨店都有[/quote]

請提供 ?? 是否配合到 ??

愈執愈無心機 !

[quote:8c816abfec="BLUE"][quote:8c816abfec="AUL NG"]
我叫佢地幫我修理廚房冼手盤 佢地將我的水suk唔知甩著去邊 我叫佢幫我整浴室佢的光管 佢地幫我甩著個光管燈罩 換木地板 七個星期無人理 結果把火今日決定 將成間屋的木地板全部起哂 自己去旺角訂著新的拋光石 重鋪 連理油漆 物料 人工都算合算 最緊要返著成日工 返到自己屋企都有個好樣的個豆.[/quote]

請問出面有無得配 ??
[/quote]廚房冼手盤的水suk一般家庭用品店/日本城/吉之島都會有試下搵搵~吉之島等既百貨公司會最貴要成$50 一般$20都會買到
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:1b94f7dfc1="BLUE"][quote:1b94f7dfc1="diedsee"]
我見周圍ge雜貨店都有[/quote]

請提供 ?? 是否配合到 ??[/quote]

sorry 已經唔記得 不過 fit 一般"升"盆已ok
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:25e0ee4996="diedsee"]
sorry 已經唔記得 不過 fit 一般"升"盆已ok[/quote]

信你 !