藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2053|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

問︰朝早派報紙/雜誌服務 [複製鏈接]

請問我地大廈有冇朝早派報紙/雜誌服務呢?可以搵邊間報紙舖?
謝謝!

ee.. 你Login OK啦?

派報紙/雜誌服務可向RC商場的嘉x雜誌社查詢,每朝7時派發!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:8f6e828d8a="grassman"]ee.. 你Login OK啦?

派報紙/雜誌服務可向RC商場的嘉x雜誌社查詢,每朝7時派發![/quote]

係呀~~ 早一兩個禮拜前已試過login了~ thx~

您都有訂報紙? 咁係唔係派到屋企門口?

[quote:a4ff4329d0="wwhassupp"]咁係唔係派到屋企門口?[/quote]

Of course!

廣告時間:經我referral訂星島仲有額外優惠+超市禮卷添! :mrgreen:

[quote:8b2b286cc0="grassman"][quote:8b2b286cc0="wwhassupp"]咁係唔係派到屋企門口?[/quote]

Of course!

廣告時間:經我referral訂星島仲有額外優惠+超市禮卷添! :mrgreen:[/quote]

東方/太陽/蘋果有冇優惠?
雜誌又有冇呢?
:em12:  :em12:

NO!