藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2619|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

微波爐壞左... [複製鏈接]

微波爐 ... 用用下...無晒燈... 點算...

Re: 微波爐壞左...

[quote:02bc108793="肥度"]微波爐 ... 用用下...無晒燈... 點算...[/quote]

你近排咁黑仔....我地都係少D 見面好D :em18:
見過鬼就唔怕黑啦~

我都覺.... 我都係想叮返熱d粥食姐...無端端....用用下無晒燈

[quote:594a0a231d="dracula"][quote:594a0a231d="肥度"]微波爐 ... 用用下...無晒燈... 點算...[/quote]

你近排咁黑仔....我地都係少D 見面好D :em18:[/quote]

死...我上星期先見到佢... 咁會唔會有事ga?  :em03:
Rambler Crest Soccer Club

[quote:6ce0c8739a="Eddy Lam"][quote:6ce0c8739a="dracula"][quote:6ce0c8739a="肥度"]微波爐 ... 用用下...無晒燈... 點算...[/quote]

你近排咁黑仔....我地都係少D 見面好D :em18:[/quote]

死...我上星期先見到佢... 咁會唔會有事ga?  :em03:[/quote]

有o架~ 不過你可以用張一仟蚊紙 燒成灰加水飲o左去咁就會冇事~
另外你出街帶定D綠豆 一見到佢就灑落佢度 記住要背住佢灑 因為咁會走得快d。
見過鬼就唔怕黑啦~

喂喂... 我仲未換喎... 但依家想換個新...邊個牌子好...

唔係邊個排子好
如果你要擺番原本個位就剩係可以揀Rasonic -_-