藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

有冇人有興趣打羽毛球??? [複製鏈接]

[quote:1abc04544b="diedsee"][quote:1abc04544b="grassman"]可唔可以好返架?[/quote]
做手術只可 recover 30%.............佢唔知做唔做好..... :?:[/quote]
搵多一個醫生問意見
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:f76960f983="diedsee"] 因為我隻佬佢工傷....斷隻手指尾 :dead:[/quote]

幫我祝佢 早日康復啦....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

祝diedsee老公早日康復!

[quote:f83da211cc="leemoksau"][quote:f83da211cc="grassman"]
都好,但是否只有我和你打?有冇其他人?[/quote]

Sure Win都打o架.[/quote]

睇0下情況先啦 我驚又有人放飛機咋 到時唔夠人打羽毛球.
其實 我最想有人同我打乒乓球 但你0地好似無咩人鍾意打乒乓球.
所以得個想字......

乒乓球我都好得!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

hehe~~其實我都想自己去打 你哋會幾點出發??
我星期六 confirm 大家

條友仔搵我笨 家陣事無大小都關我事 好彩係手指尾...........
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:0cea3aa4e7="diedsee"]條友仔搵我笨 家陣事無大小都關我事 好彩係手指尾...........[/quote]佢俾緊機會妳發揮一o下做家務o既潛能~ :

請代轉告︰祝佢早日康復!
:em09:

[quote:ef2d4f467c="grassman"]乒乓球我都好得![/quote]
喵~
喂 咁o岩feel 喎 係就事不宜遲 book 場開波o拿!! 你book 定貓貓book 先?!  ops:
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

[quote:f77e5264bc="貓貓仔&貓貓女"][quote:f77e5264bc="grassman"]乒乓球我都好得![/quote]
喵~
喂 咁o岩feel 喎 係就事不宜遲 book 場開波o拿!! 你book 定貓貓book 先?!  ops:[/quote]

我緟於尹多一個乒乓球愛嗜者lu! :em04:

[quote:f4086b0dad="milk"]對不起,今次我要放你們飛機了 :em14:  :em14: (唔好打面呀,唔該!)
因為後生癡呆症又發作而令我早在個多月前約了朋友12號去行山的事差點忘記得一乾二淨![/quote]改了今日行山,如果明早能醒到之餘又有精神的話,我都會到場打o下~ :mrgreen:
:em09: