藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dracula
打印 上一主題 下一主題

你地o係RC 晚餐食 D乜? [複製鏈接]

[quote:8feae7ce86="Billy"][quote:8feae7ce86="dracula"]一陣要過灣仔嘛~[/quote]

入新魚..... :?:[/quote]

約o左朋友食 lunch :roll:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:36c291bb7d="Kiliyan"]哦...咁有無龜糧賣架? 我屋企有隻可愛小龜~ 呵呵~[/quote]

你食開咩龜糧??
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:6311df11db="dracula"][quote:6311df11db="Billy"][quote:6311df11db="dracula"]一陣要過灣仔嘛~[/quote]

入新魚..... :?:[/quote]

約o左朋友食 lunch :roll:[/quote]

我係灣仔喎.
不過唔左你喇...

[quote:9c428e613f="vivian"]叔叔,您真係賣魚架?   :roll:[/quote]

佢28咋靚女.
點算叔叔啊...

[quote:c188d70490="dracula"][quote:c188d70490="Kiliyan"]哦...咁有無龜糧賣架? 我屋企有隻可愛小龜~ 呵呵~[/quote]

你食開咩龜糧??[/quote]

Hey! 唔係我食呀!!!!! :cry:  :cry: 係我隻小龜食呀! 唔記得咩牌子添! 只係記得係綠色(肉條)招紙同埋紅色(蝦)招紙囉! 係咪有得賣 有"電視框"先? :em12:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:a245b2b05c="Kiliyan"]Hey! 唔係我食呀!!!!! :cry:  :cry: 係我隻小龜食呀! 唔記得咩牌子添! 只係記得係綠色(肉條)招紙同埋紅色(蝦)招紙囉! 係咪有得賣 有"電視框"先? :em12: [/quote]
呀~ SORRY SORRY~~~~ 妳睇下係咩牌子先~ 機本上都會有o既~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:d55a212b56="Kiliyan"]
Hey! 唔係我食呀!!!!! :cry:  :cry: : [/quote]

:em17:  :em17:  :em17:

[quote:cd48e621c4="dracula"]我原本都想去做 GYM 最後買餸返o黎煲湯煮飯 但點知....
沉日o係"deli蕃薯"買o左個 $10 keyboard咁大o既包....今日到期 而家仲食o緊....唉[/quote]

媽咪 ! 的愛心飯盒....    依家一個人住好難煮野食..加上我凈係識煮公仔麵..所以都未用過個廚房.. :mrgreen:

Re: would u like some soup ?

[quote:e677861b75="Kiliyan"]
e..我1月都會去上海....嘻嘻~~~ 而家冷唔冷呀? 大約幾多度? 我d同事好驚好冷呀....[/quote]
得闲来探吓我啦 等我唔使咁凄凉.
1月应该会再冻D 我估0-5度啦.
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

Re: would u like some soup ?

[quote:a780c83e01="leemoksau"][quote:a780c83e01="Kiliyan"]
e..我1月都會去上海....嘻嘻~~~ 而家冷唔冷呀? 大約幾多度? 我d同事好驚好冷呀....[/quote]
得闲来探吓我啦 等我唔使咁凄凉.
1月应该会再冻D 我估0-5度啦.[/quote]

Hong Kong people is so busy now!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!