藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5194|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

泳池縮水等於騙財 [複製鏈接]

泳池應於10月31日先關閉,哪為可把泳池縮完一次又一次呢,我買票的時候是應該用盡200米的,一係管理處你出MEMO提早關閉,你們管理處現在是剝削我們呢班小業主權益。

冇人游, 縮細左泳池範圍??

唔係而家啦, 暑假期間我都見過, 呀女WEEK DAY下午去游水, 我想上會所"裝"下佢上堂都唔得, 因為縮左近會所果部份。

現在縮得仲多呢

點縮???

欄左D浮波,唔比人游,又唔係維修喎,早排縮短大約25米,前幾天又縮短大約25米,總共係大約50米
對操開水的泳客絕對有影嚮。

投訴啦, 呢d野要提出意見先得

投訴投訴!!!
@.<

會唔會係上面有工程所以要封? 試過去年某一兩日都封左2座個邊, 當時酒店方面有高空工程.
其實入秋之後水都幾涼, 泳客可能會少左, 為慳成本(可以少d救生員)而封場機會都幾大. L1停車場遲d都會關閉一部份(慳些電).
Don\'t worry be happy!! ^_^

會唔會係上面有工程所以要封? 試過去年某一兩日都封左2座個邊, 當時酒店方面有高空工程.
其實入秋之後水都幾涼, 泳客可能會少左, 為慳成本(可以少d救生員)而封場機會都幾大. L1停車場遲d都會關閉一部份(慳些電). ...
kk-in-hk 發表於 2009-10-14 14:07

L1 停車埸熄燈真係一個低能既做法......

佢話慳電...我個個月交停車場既月費係咪又有得減番d 先

L1 停車埸熄燈真係一個低能既做法......

佢話慳電...我個個月交停車場既月費係咪又有得減番d 先
濠仔 發表於 2009-10-15 12:34

I heard before.  The monthly car park suppose to located at 2/F.
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!