藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

南丫島遊船河 [複製鏈接]

[quote:1e25aa5633="kitty&Raymond"][quote:1e25aa5633="Robert"][quote:1e25aa5633="kitty&Raymond"]我哋都好想join ...   :cry:  但係我老公又要北上 快要晚上9時半 夜則11時許才返家 我要煮飯等佢返來食 唔可以獨自偷歡嗎? :em16: 下次再join :em12:[/quote]

Kitty,我地約莫十二點前番到黎RC ,記得煮定我地 o的宵夜喎! :mrgreen:[/quote]

Robert 您哋唔駛開業委會咩?  milk milk 成日提提我哋 唔通改了期? :?:[/quote]
係呀,改左去十四號星期四開會呀! :em12:
唔好炸炸帝帝講左去第二度 o下,記得煮宵夜等我地番黎食呀! :x
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:f3a5cd2831="Robert"][quote:f3a5cd2831="kitty&Raymond"][quote:f3a5cd2831="Robert"][quote:f3a5cd2831="kitty&Raymond"]我哋都好想join ...   :cry:  但係我老公又要北上 快要晚上9時半 夜則11時許才返家 我要煮飯等佢返來食 唔可以獨自偷歡嗎? :em16: 下次再join :em12:[/quote]

Kitty,我地約莫十二點前番到黎RC ,記得煮定我地 o的宵夜喎! :mrgreen:[/quote]

Robert 您哋唔駛開業委會咩?  milk milk 成日提提我哋 唔通改了期? :?:[/quote]
係呀,改左去十四號星期四開會呀! :em12:
唔好炸炸帝帝講左去第二度 o下,記得煮宵夜等我地番黎食呀! :x[/quote]

係呀! 啱啱我都查到資料 原來真係改咗期喎! 好啦! 記得上嚟食宵夜 不過 我怕你被風吹到無胃口喎! :em12:

[quote:e789d55eee="dick&queenie"]你要幾點至嚟到?  如果唔係踭好遠...我諗可以等埋你至開...好果好冕0既話...或者叫boat boy再開番過嚟queen's pier接你又得...你講個時間嚟聽吓先啦

q. [/quote]

如冇意外應該七點半穩陣.
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:3cd78621b8="Robert"][quote:3cd78621b8="candy-cheung"]candyx2[/quote]

1 & 2 ︰ Milk & Robert
3 ︰GM
4 5 & 6︰patrick's family
7 & 8︰Dick&Queenie
9︰H&H x 1
10 & 11︰Candy & Candy's仔仔 / Tommy:?:

尚餘十九個名額[/quote]

係我同個仔 老公要OT :em06:
目只近觀心能望遠

日期︰二零零六年九月十五日(星期五)
時間及地點︰晚上七時三十分(開船-皇后碼頭)至晚上十一時正(落船-皇后碼頭)
費用︰每人港幣七十元正(到會用)
限額人數︰三十位(不論大小)

3 ︰GM
9︰H&H x 1
10 & 11︰Candy & Candy's仔仔  

尚餘十九個名額

老婆星期五晚要成10點先收工 我星期五會從東莞回來 所以未肯定得唔得 要等老婆成功調動佢d學生 先可以再confirm

[quote:b89fd2bacf="Hotcake"]老婆星期五晚要成10點先收工 我星期五會從東莞回來 所以未肯定得唔得 要等老婆成功調動佢d學生 先可以再confirm[/quote]
等你地消息 :mrgreen:

Hidi's family X 4

Thanks

日期︰二零零六年九月十五日(星期五)
時間及地點︰晚上七時三十分(開船-皇后碼頭)至晚上十一時正(落船-皇后碼頭)
費用︰每人港幣七十元正(到會用)
限額人數︰三十位(不論大小)

3 ︰GM
9︰H&H x 1
10 & 11︰Candy & Candy's仔仔  
12 ~ 15︰Hidi's family X 4

尚餘十五個名額

我果日可能要ot  (>_<);...............

你地出海先,到時睇下我條遊艇出到公海邊度先join埋你地(-_-)

D.
永遠愛著您 :em21: [/code]