藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

除夕倒數夜 [複製鏈接]

[quote:4f734bb052="Robert"]
呀!都係多咀問一句,點解你得一個人報名嫁? :?:[/quote]
我與全家會共同進退! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:72c76260fc="grassman"][quote:72c76260fc="Robert"]
呀!都係多咀問一句,點解你得一個人報名嫁? :?:[/quote]
我與全家會共同進退! :mrgreen:[/quote]

咁即係話可以加哂你全家人連姐姐入去個報名名單內? :?:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

請繼續報名︰

1-3. Grassman Grasswoman & Grasskid
4&5. Milk & Robert
6. bikbark (報住一個先)
7-9. Eddy x 3 (如果到時個仔未訓就o黎啦)
10.
11.
12.
13.

暫時人數︰ 七大 二細 未有BB

建議活動內容︰

a.[/quote]

Sorry 我今次join唔到喇,你地玩得開人d啦
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

請繼續報名︰

1-3. Grassman Grasswoman & Grasskid
4&5. Milk & Robert
6. bikbark (報住一個先)
7-9. Eddy x 3 (如果到時個仔未訓就o黎啦)
10&11. Kitty & Raymond
12.
13.

暫時人數︰ 九大 二細 未有BB

建議活動內容︰

a.

草蛇....我要打擊你信心喇....我0個日唔得 :face13:

[quote:feecfba92c="Tomato"]草蛇....我要打擊你信心喇....我0個日唔得 :face13:[/quote]
大膽呀妳,唔好講咁多,請食飯!呵呵... :mrgreen:

[quote:f30d8cfaa0="Tomato"]草蛇....我要打擊你信心喇....我0個日唔得 :face13:[/quote]

你想用蕃茄擲我呀!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:1659237ffd="grassman"][quote:1659237ffd="Tomato"]草蛇....我要打擊你信心喇....我0個日唔得 :face13:[/quote]

你想用蕃茄擲我呀![/quote]
今次佢無用蕃茄,佢只係請你食檸檬o姐! :

[quote:01657bfe6d="Jeffrey & Shirley"][quote:01657bfe6d="grassman"][quote:01657bfe6d="Tomato"]草蛇....我要打擊你信心喇....我0個日唔得 :face13:[/quote]

你想用蕃茄擲我呀![/quote]
今次佢無用蕃茄,佢只係請你食檸檬o姐! :[/quote]
咁你地諗住用檸檬定係青紅羅白呀? :em12:
雖然o個日係你地個重要日子,都係要問句︰你地黎唔黎呀?

"甜酸苦辣" 遊戲一週年記念日 重施固技一次阿? :mrgreen: