藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: alankle
打印 上一主題 下一主題

各位鄰居好友請心靜下來~~~~ [複製鏈接]

[quote:166e6de929="dracula"]:?: 我又睇得 ok 喎~....[/quote]

吾明呀請點點 :wink:
開心時大叫一聲.....Qoo.

[quote:cbc6c6b255="Qoo"][quote:cbc6c6b255="diedsee"]sorry ar 我唔係估你係仔定女ar
我都係關心有關你的章法(表達技巧) ge 問題
不過就真係唔好意思 我唔知你介意......我自己丙自己 :em20:[/quote]

重新鵝吾系介意你古鵝系什麼而系鵝介意你地話鵝扮人地又話鵝改身份真系好毛意思羅一心想識多d班友衣家重連鵝個愛豬事家族個個都吾開心 :em05: 算羅吾洗丙羅都系鵝問題鵝吾應該講太多野羅 :em20: 自丙至系[/quote]

你又誤會喇...
我哋唔係話你扮人地 or 話你改身份
只係我哋幾掛住嗰位近日冇乜出現 ge 藍澄朋友咋......sorry :em18:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

以我地藍澄人既素質當然冇任何歧視啦!
:em11:
anytime welcome la

鵝都好有興趣試你的章法但最後都只打到個"鵝"
:shock:

[quote:ed17812656="diedsee"][quote:ed17812656="Qoo"][quote:ed17812656="saml"]我地唔好咁樣估來估去,如果Qoo係堂堂男子漢的話,真是得罪人多,稱呼人少。[/quote]

請問鵝幾時有得罪過人呀 :?: 鵝幾時有稱呼人少呀 :?: 希望你響發表文章芝前想清楚會否令當時人吾開心 :? 鵝地愛豬事家族一直都管教得好嚴架尤期系鵝個豬爸由於職位所在佢要脾人知道佢系個有規矩有原則的人同埋一定要鳳公守法由細到大佢都教鵝地要有禮貌要尊重人為人設想要堂堂正正羅 希望你吾好抵遺鵝羅 :em16: 鵝吾想令豬爸失望因為佢同豬媽脾左好多心機照顧我地羅 :em14:[/quote]

今次好似唔會人家 ge 意思.... saml 應該係叫大家唔好再估 對 Qoo 唔公平 亦唔想大家亂估 令 Qoo 唔開心....

算啦....大家都唔好再討論....愈描愈黑  :em06:[/quote]

如真的是這樣那麼saml對不起羅 :em14:  :em20: 自丙鵝豬爸重叫鵝吾好再響個網發表文章呀不過最後都說點佢佢只脾鵝就住吾可太過份 :

[quote:0cd1d63f8e="diedsee"][quote:0cd1d63f8e="Qoo"][quote:0cd1d63f8e="diedsee"]sorry ar 我唔係估你係仔定女ar
我都係關心有關你的章法(表達技巧) ge 問題
不過就真係唔好意思 我唔知你介意......我自己丙自己 :em20:[/quote]

重新鵝吾系介意你古鵝系什麼而系鵝介意你地話鵝扮人地又話鵝改身份真系好毛意思羅一心想識多d班友衣家重連鵝個愛豬事家族個個都吾開心 :em05: 算羅吾洗丙羅都系鵝問題鵝吾應該講太多野羅 :em20: 自丙至系[/quote]

你又誤會喇...
我唔係話你扮人地 or 話你改身份
只係我幾掛住位近日冇乜出現 ge 藍澄朋友咋......sorry :em18:[/quote]

吾洗sorry系鵝豬吾著在先姐 :em20: 自丙不過衣家鵝有些小華而你地掛住的藍澄朋友是否衣家鵝地愛豬事家族住響樂褲的包租公的女友因為鵝芝前查問過豬爸佢話租屋時見過包租公的女友同響藍澄網的貼想好似不過就成身著曬roxy野好街方下不過就成日笑笑口好開心只系吾多出聲羅今個星期五要去律私樓簽完租約鵝都會佢可能會見倒佢等鵝問下先 :em12:

[quote:b35f6c2ae1="草龍"]以我地藍澄人既素質當然冇任何歧視啦!
:em11:
anytime welcome la

鵝都好有興趣試你的章法但最後都只打到個"鵝"
:shock:[/quote]

鵝真系好開心呀因為鵝有d朋友知道我的口味芝後連野都說小左 吾明你問什麼章法呀鵝只系玩字炸 :?:

Qoo.... 如果妳唔介意...可否在句子之中加入豆點符號....??
見過鬼就唔怕黑啦~

Qoo 兄/姊:

小弟直言,閣下的同音字實在太難看得懂。中華文學數千年歷史,他的文法固然有他的道理。可否以一般人看得懂的語言和我們溝通呢???

小弟不敢務範 唯望接納...
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:5a06349d84="dracula"]Qoo.... 如果妳唔介意...可否在句子之中加入豆點符號....??[/quote]

是否這樣? 哈仍然壞而鵝算  :em18:

不是懷疑呢~
只是文章之中有了豆點符號會看得舒服一點
見過鬼就唔怕黑啦~