藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: alankle
打印 上一主題 下一主題

各位鄰居好友請心靜下來~~~~ [複製鏈接]

diedsee H&H Simpons紀然你地這樣想鵝都毛話可說為免再生事唯有收聲 :em01:
開心時大叫一聲.....Qoo.

sorry ar 我唔係估你係仔定女ar
我都係關心有關你的章法(表達技巧) ge 問題
不過就真係唔好意思 我唔知你介意......我自己丙自己 :em20:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:21d92075fa="Tomato"]佢係女仔0黎0架![/quote]

爆冷添....嘻嘻 :!:

[quote:eb15e90e7e="saml"][quote:eb15e90e7e="H&H"][quote:eb15e90e7e="diedsee"][quote:eb15e90e7e="dick&queenie"]Qoo....
你的章法(表達技巧),使我想起以前某位網友。
唔知大家有冇掛住那個人呢?[/quote]

我有同感...[/quote]me too  :[/quote]

坦白說不是說針對Qoo,但我想任何人看這種文章也會很困難。說實在的我是索性不去看的了。[/quote]

請問你是否在說鵝呢 :?: 如是那鵝要說對不起難委了你們但同時亦因為今次大家的言論而引致鵝個豬爸脾佢班下屬話佢講一套做就令一套又話佢吾識教女又幫鵝改左個名又令到鵝成個愛豬事家族里幾日都吾開心而鵝和豬爸亦因為里件事而頂撞了幾句鵝亦都因為這樣至知原來豬爸一直都脾佢班同事針對緊佢&佢有這麼大壓力衣家鵝自覺好不孝羅 :em06:

[quote:e9630fdf47="GH"][quote:e9630fdf47="H&H"][quote:e9630fdf47="diedsee"][quote:e9630fdf47="dick&queenie"]Qoo....
你的章法(表達技巧),使我想起以前某位網友。
唔知大家有冇掛住那個人呢?[/quote]

我有同感...[/quote]me too  :[/quote]
同意。本人有少許意見 如果Qoo你能加點標點符號兼且再用番D正字 相信大家會睇得舒服D同明白多D請考慮考慮!!! :em12:[/quote]

哈請問一聲加什麼符號典解要鵝用番D正字呀 :?: 鵝從中學開始一學識中文打字就興用假音羅如果你看得吾舒服那請不要看鵝的文章亦請你請考慮考慮!!!

[quote:dd151ad5eb="SM"]
坦白說不是說針對Qoo,但我想任何人看這種文章也會很困難。說實在的我是索性不去看的了。

哈哈哈哈~~ 笑鬼死... :em17: ...好有同感...
我諗暫時無人好似你咁直接...笑鬼死...
不過我還是覺得Qoo很可愛 很像小弟弟呢~ [/quote]

多謝你的贊賞不過你的笑鬼死亦系鵝地愛豬事家族的痛苦羅鵝亦都可以好直接呀 :wink:

[quote:b63d79deb1="BB"]真係比你地笑死   [/quote]

請問有什麼好笑呢 :?: 鵝一d都吾覺羅返而好吾開心 :em05:

[quote:7aa2c2d67e="Qoo"]
鵝從中學開始一學識中文打字就興用假音羅[/quote]
點解會興ge :?:

[quote:7aa2c2d67e="Qoo"]
如果你看得吾舒服那請不要看鵝的文章亦請你請考慮考慮!!![/quote]
咁又唔好咁講.....交流吓遮 :roll:  :roll:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:258bb05603="saml"]我地唔好咁樣估來估去,如果Qoo係堂堂男子漢的話,真是得罪人多,稱呼人少。[/quote]

請問鵝幾時有得罪過人呀 :?: 鵝幾時有稱呼人少呀 :?: 希望你響發表文章芝前想清楚會否令當時人吾開心 :? 鵝地愛豬事家族一直都管教得好嚴架尤期系鵝個豬爸由於職位所在佢要脾人知道佢系個有規矩有原則的人同埋一定要鳳公守法由細到大佢都教鵝地要有禮貌要尊重人為人設想要堂堂正正羅 希望你吾好抵遺鵝羅 :em16: 鵝吾想令豬爸失望因為佢同豬媽脾左好多心機照顧我地羅 :em14:

[quote:fe0420de39="Ice"]其實唔係得罪人既 既然大家都係網友 咁講出黎俾 Qoo 知道 總好過 ignore 佢丫 [/quote]

哈衣家真系多謝你地羅 :em05: