藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

鮮風口噴黑塵 [複製鏈接]

去環保署投訴佢得吾得?

我聽日會打電話去管業處到投訴.
如果有其他業主發現同樣問題 希望大家亦可以向管業處反映. 多d人投訴 佢地先會正視呢個問題!

管業處電話: 3165-1514
www.lightcreation.com.hk/lewis

[quote:9c9e2b73c3="Jeffrey & Shirley"]去環保署投訴佢得吾得?[/quote]

我都唔知應該去咩部門投訴佢 不過試試無壞丫. 投訴完你記得話返個結果俾我地知~  :em11:

我之前氣管敏感左成個幾月都唔好 原來吸左咁多塵入肺... 諗起都驚驚!!! :dead:
www.lightcreation.com.hk/lewis

諗諗o下我呢半年真係病多左.
唔知同個鮮風惡化有冇關呢. :?:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

大家都要小心身體! ops:

[quote:11979ffb18="Jeffrey & Shirley"]大家都要小心身體! ops:[/quote]

唔怪之得我病多左...
呢件事最後點解決?

其實大家唔駛太緊張冷氣機既隔塵網又何嘗唔係要大家去清洗呢?有塵或污染物被阻隔代表佢係有風出黎如果仍然認為呢個可能係至病既原因大家可以用膠紙封左佢睇下係唔係好D?

P.S.以上圖睇到一個月既效果其實等於你行一次彌敦道左右 :?
許多的改變 現在盼你知道 活在不知所措感情時候 我自己知道 昨日愛是不夠 每次遇誘惑 每次望你時 到最後發現能令你開心才重要

[quote:16c32b16af="龍我雷"]其實大家唔駛太緊張冷氣機既隔塵網又何嘗唔係要大家去清洗呢?有塵或污染物被阻隔代表佢係有風出黎如果仍然認為呢個可能係至病既原因大家可以用膠紙封左佢睇下係唔係好D?

P.S.以上圖睇到一個月既效果其實等於你行一次彌敦道左右 :?[/quote]

致幤呢度無彌敦道咁方便呢~
又唔方便 又要吸塵. 好既野就無 唔好既野齊晒.
===

I think so la

yes ar my filter is BLACK too.