藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: alankle
打印 上一主題 下一主題

各位鄰居好友請心靜下來~~~~ [複製鏈接]

[quote:255e0c6aeb="Qoo"][quote:255e0c6aeb="SM"]其實咀形問題姐~
大家講的笑話佢地收唔倒 唔識笑
而佢覺得很有趣的文章 我們亦唔覺funny
總之想看就去看 相反不想看就不去看好了
無謂去改變人地o既作風
又等於佢唔可以干涉我地習慣講笑的性格一樣
只不過下次說笑時不要再找Qoo離做對象好了
我認同崩口人忌崩口碗 有時講者無心 聽者有耳(其實我到而家都唔係好知佢地豬家嬲D嘜嫁:?: )
不過若果自己言誤令人家唔開心 我真的非常抱歉!
我相信依度大部份的藍澄網友是團結 沒有歧視 沒有敵意 風趣優默滑稽搞笑 互助互愛 就是一早的是實吧![/quote]

SM鵝重以為你會明~簹?:!: 老實講如果芝前你所講的真系只是笑話鵝地愛豬事家族真的不會唔識笑羅 :em12: 相對泥講鵝亦從來毛講過任何自覺會令人覺得很有趣的文章所以你哽系唔覺funny :?: 加上鵝亦從來毛干涉你地習慣講笑的性格羅 :?: 重有你講的(我認同崩口人忌崩口碗 有時講者無心 聽者有耳(其實我到而家都唔係好知佢地豬家嬲D嘜嫁:?: )鵝都吾系好明你想說什麼羅 :?:  :!: 什麼叫崩口人忌崩口碗鵝吾系響香巷大鵝吾明呀請解答 ops: 芝前鵝說鵝豬爸的吾開心系因為他的下屬看到你們芝前對鵝的回應文章而不停的對他講(要鵝地服你就吾該你先教好你個女先 :?: )鵝也好老實說鵝芝前也不明豬爸典解吾開心&吾理鵝後來聽豬媽說鵝至芝羅 這樣你話鵝即吏是不開心也是正常羅請不要因為你自己的不明白而怪罪鵝羅 :cry:[/quote]

我想問一問各位網友....有邊一個明佢屋企人嬲咩野架
妳地愛豬事一家識唔識笑..我就唔知
不過妳d屋企人無啦啦唔開心...
禁就不如唔好上黎依度傾計
其實大家都係想上黎依度開心下
無人會想知妳屋企人有咩開心唔開心
重有就係妳爸爸d同事都講得好正確(要鵝地服你就吾該你先教好你個女先 :?: )
重有重有.....妳鍾意男人又好....女人又好
我諗我地無人想知....係妳自己講出黎...跟住又話人咩咩歧視....鞋 :em14:

[quote:611c8ff028="吉野太郎"][quote:611c8ff028="Qoo"][quote:611c8ff028="SM"]其實咀形問題姐~
無謂去改變人地o既作風
我認同崩口人忌崩口碗 有時講者無心 聽者有耳(其實我到而家都唔係好知佢地豬家嬲D嘜嫁:?: )
我相信依度大部份的藍澄網友是團結 沒有歧視 沒有敵意 風趣優默滑稽搞笑 互助互愛 就是一早的是實吧![/quote]

SM鵝重以為你會明~簹?:!: 老實講如果芝前你所講的真系只是笑話鵝地愛豬事家族真的不會唔識笑羅 :em12: 相對泥講鵝亦從來毛講過任何自覺會令人覺得很有趣的文章所以你哽系唔覺funny :?: 加上鵝亦從來毛干涉你地習慣講笑的性格羅 :?: 重有你講的(我認同崩口人忌崩口碗 有時講者無心 聽者有耳(其實我到而家都唔係好知佢地豬家嬲D嘜嫁:?: )鵝都吾系好明你想說什麼羅 :?:  :!: 什麼叫崩口人忌崩口碗鵝吾系響香巷大鵝吾明呀請解答 ops: 芝前鵝說鵝豬爸的吾開心系因為他的下屬看到你們芝前對鵝的回應文章而不停的對他講(要鵝地服你就吾該你先教好你個女先 :?: )鵝也好老實說鵝芝前也不明豬爸典解吾開心&吾理鵝後來聽豬媽說鵝至芝羅 這樣你話鵝即吏是不開心也是正常羅請不要因為你自己的不明白而怪罪鵝羅 :cry:[/quote]

重有就係妳爸爸d同事都講得好正確(要鵝地服你就吾該你先教好你個女先 :?: )
我諗我地無人想知....係妳自己講出黎...跟住又話人咩咩歧視....鞋 :em14:[/quote]

畏你大可放心今日系鵝最後上泥發表文章的以後你也不用辛苦也不用勞氣羅 :em05: 重有吾該你尊重下鵝屋企人吾好玩言語遊戲羅好幼字呀你 :em17: 只系你低吾明姐吾好話鵝呀吾該 :em16: 重有鵝說鵝的鍾意類形系因為怕你地吾會說鵝對你地的發表文章而說出來但到現在你們當中也有一些人玩針對羅 :x 以後你都吾洗鞋羅因為毛左你&玩針對的一班眼中的眼中釘羅衣家最開心味你地羅快d開p羅那心滿意竹吧 :em11:  :em05:  :em15:
開心時大叫一聲.....Qoo.

[quote="Qoo"][quote:52bb35b12a="吉野太郎"][quote:52bb35b12a="Tomato"][quote:52bb35b12a="patty&jimmy"]
qoo的文章真係好難睇好難明 嚴重點講係將自己的快樂 (打同音字)建築在大家的痛苦上 (睇佢d同音字同冇標點的所謂文章)  :em16: :em16:
:em16:

qoo 我們沒有歧視你 只係你自己做出一些事令到人不得不歧視你.  :em05: :em05: :em05:
我相信你的中文程度不差 起碼都可以想到咁多同音字. 不過我覺得你都應該為人著想 大家才會以正常人的眼光來看你.  :!: :!: :!: :!: :!:

我覺得你講得太嚴重!!Qoo會好難受!![/quote]

但係我又覺得佢講得好好播...我都真係覺得有小小將自己既快樂
建築係大家既痛苦身上...
魚果個個刀系錦打自鵝諗李第刀睇得紀身虎蝦蝦蝦[/quote]

吉野太郎你好 鵝好像第一次見你 :?:  :roll: 請脾鵝說明一~艤Z蟲來抹有將鵝既快樂建築係大家既痛苦身上 :?:  :cry: 重有你是否過糞了一~?:x 鵝蟲來翼抹有用你所說的一套來發表文章因你的用音實在太水皮了 : 筋本竹不到正確的音不過老反有這種水準也是正常 :em09:[/quote]

qoo妳都好呀....我都係第一次發表....因為妳實在太快樂喇..
跟本唔知我地既痛苦....我用妳既所謂中文打字..我係想比妳知道....
妳睇我既文章既辛苦就等於我地睇妳既文章一樣禁辛苦
妳果d所謂正確音....真係多謝曬妳喇...
:em14: 真係唔怪得妳爸爸比人笑 :em17:
不過都多謝妳一句.....起碼妳都叫我做老反
即係都叫做似模似樣.....哈哈哈...
唔係....sorry :!: 應該係.....蝦蝦蝦.......(真係可憐)

重有就係妳爸爸d同事都講得好正確(要鵝地服你就吾該你先教好你個女先  )
我諗我地無人想知....係妳自己講出黎...跟住又話人咩咩歧視....鞋

agree  :em11:
無啦啦走出來話比人知佢係les 跟住又無啦啦話人歧視佢
根本就冇人有興趣知佢鐘意男定女.
如果好似qoo咁講 咁應該係qoo自己出羞先令到佢個愛豬屎爸爸比人話 而唔係我地喎.  :em16:  :em16:  :em16:

[quote:bb5548d15b="Qoo"][quote:bb5548d15b="吉野太郎"][quote:bb5548d15b="SM"]其實咀形問題姐~
無謂去改變人地o既作風

果然見解獨特 :roll:  :em19:[/quote] :em17:

哈被緬太幼字呀 :em16:[/quote]

人生攻擊...多謝多謝....
禁妳都唔好怪人喇 :em13:

大家平心靜氣 ok? 我唔知邊個對 or 錯(亦唔想知).......
不過我只係想大家開開心心o係度傾計.... 有唔開心o既...忘記去把啦~
日常工作已經好煩 希望大家為自己爭取多 d 快樂..
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:35b2c969ee="Qoo"][quote:35b2c969ee="吉野太郎"][quote:35b2c969ee="Qoo"][quote:35b2c969ee="SM"]其實咀形問題姐~
無謂去改變人地o既作風

我諗我地無人想知....係妳自己講出黎...跟住又話人咩咩歧視....鞋 :em14:[/quote]

畏你大可放心今日系鵝最後上泥發表文章的以後你也不用辛苦也不用勞氣羅 :em05: 重有吾該你尊重下鵝屋企人吾好玩言語遊戲羅好幼字呀你 :em17: 只系你低吾明姐吾好話鵝呀吾該 :em16: 重有鵝說鵝的鍾意類形系因為怕你地吾會說鵝對你地的發表文章而說出來但到現在你們當中也有一些人玩針對羅 :x 以後你都吾洗鞋羅因為毛左你&玩針對的一班眼中的眼中釘羅衣家最開心味你地羅快d開p羅那心滿意竹吧 :em11:  :em05:  :em15:[/quote]

小朋友...要走就好行喇...多謝曬先...妳唔係度...依度都會太平d
要人尊重妳..首先妳要先尊人別人
跟本我地由頭睇到尾就跟本無人計對過妳
每個人同妳傾計都係善意既..
由頭到尾都係妳爸爸同事笑妳爸爸
跟住妳就向我地網友發洩 :twisted:
妳有無尊重過我地依班網友....我地無人要成擔妳爸爸比人笑既後果
今晚自己好好禁諗清楚先啦.....
我都登妳爸爸心痛 :em01:

算啦. 各位. 話曬都係同一籃澄下.

[quote:e38c2bd1ca="dracula"]大家平心靜氣 ok? 我唔知邊個對 or 錯(亦唔想知).......
不過我只係想大家開開心心o係度傾計.... 有唔開心o既...忘記去把啦~
日常工作已經好煩 希望大家為自己爭取多 d 快樂..[/quote]

版主...非常sorry 我都係睇唔過眼先出聲
大家上黎都係想開開心心....
我上左依個網站都大半年...一向都係一句聲都唔出
不過我今次都真係忍無可忍姐 :twisted:
亦都唔明白點解會有人將屋企既唔開心...發洩係網友身上
如果對各兄弟姊妹做成不便 :em14:
真係萬分對唔住 :em20:  :em20:  :em20:  :em20:

各位,又係我呀!

大家都係街坊,希望各位吾好為咁少事而吾開心啦!

大人有大量,相方都能諒解對方就可以傢啦!

多口人
Jeffrey(以上多口與Shirley 無關)