藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 15624|回復: 108
打印 上一主題 下一主題

各位鄰居好友請心靜下來~~~~ [複製鏈接]

我請大家千萬不要太過激動....
我都有很多問題再屋內
但當我靜下來思考
我們買的是和記樓....質素上一定會俾我們的想象必有遺背.
但試想想:
沒有藍澄灣就沒有我們就沒有現在的團結在這兒發放.....
我很開心有你們的積極朋友去為我們這班較少發現人仕爭取權益!!!!
我相信沒有藍澄你們都不會買樓因為大家愛這兒!!!!
我希望大家將之前買樓的憧景不要消失!!!!!!  :evil:      
我知道這兒一定會變得更好!!!!
不要對自己所作的決定後悔!!!!
那是教人倒退的前鋒!!!!!
相信自己!!!不要放棄!!!!
我以你們為我的驕傲!!!!! :em04:  :em04:  :em04:  :em11:  :em11:  :em11:

:em11:

其實我地d鄰居都好克制架拉﹗只係執漏真係好差、好遲﹗而又投訴無門﹗鬧情緒好自然的事﹗
問題不在各業主身上,堅持爭取應有權益是好合理的事﹗

唔明.!

和記係大公司 的樓質素應該更好.  現在貨不對辦 每個人都會不滿意.

"The world most renowned developer" by PriceWaterhouseCooper. :em18:

貼錢買爛受.好煩好煩.都唔知到幾時.

Re: 各位鄰居好友請心靜下來~~~~

[quote:3cab164462="alankle"]我請大家千萬不要太過激動....
我都有很多問題再屋內
但當我靜下來思考
但試想想:
我很開心有你們的積極朋友去為我們這班較少發現人仕爭取權益!!!!
我希望大家將之前買樓的憧景不要消失!!!!!!  :evil:      
我以你們為我的驕傲!!!!! :em04:  :em04:  :em04:  :em11:  :em11:  :em11:[/quote]

收到

Re: 各位鄰居好友請心靜下來~~~~

[quote:63320908a6="Tomato"][quote:63320908a6="alankle"]我請大家千萬不要太過激動....
我都有很多問題再屋內
但當我靜下來思考
但試想想:
我以你們為我的驕傲!!!!! :em04:  :em04:  :em04:  :em11:  :em11:  :em11:[/quote]

收到 [/quote]

系呀鵝間屋如果真系要執到正的真系有好多架不過小事都吾會要佢地上泥羅自己整算羅 :mrgreen:
開心時大叫一聲.....Qoo.

Qoo....
你的章法(表達技巧),使我想起以前某位網友。
唔知大家有冇掛住那個人呢?
永遠愛著您 :em21: [/code]

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=2570

佢都唔肯出現...........