藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 8092|回復: 33
打印 上一主題 下一主題

新婚與結婚照 [複製鏈接]

藍澄灣其實很特別的 :detective ,好像是一條新婚夫婦 / young partners 的村落。
:em21:
碰口撞面很多都是一對對的 :em21: ,或是大肚子的...很幸福喔 :em21: 。

大家結了婚多久呢? :em18:

結婚後,還會再拍婚紗照嗎? :em18:

結左︰17個月零25日      

結婚相︰無影過~
:em09:

結婚係咪一定要影結婚相?
:?: 唔影係咪會比人怨一世? :?
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:8c39d29a48="dracula"]結婚係咪一定要影結婚相?
:?: 唔影係咪會比人怨一世? :?[/quote]

你問d咁既問題係咪..... :em12:

如果你想知咪問o下robert囉... :
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

我都想再影呀
我老公話到我30歲可以去影多一次 .
===

[quote:30ad752561="Jess&Burns"]我都想再影呀
我老公話到我30歲可以去影多一次 . [/quote]

你打錯字啦... 應該係..

我老公話到我個仔30歲可以去影多一次 :
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:ec8c26b43d="wychan"][quote:ec8c26b43d="Jess&Burns"]我都想再影呀
我老公話到我30歲可以去影多一次 . [/quote]

你打錯字啦... 應該係..

我老公話到我個仔30歲可以去影多一次 :[/quote]

我唔排除佢到時會多多事實. 所以我已經錄左佢音. 唔可以食言架啦.
===

[quote:06dafc6240="dracula"]結婚係咪一定要影結婚相?
:?: 唔影係咪會比人怨一世? :?[/quote]

我覺得係要影o既 留番個紀念都好嘛... ops:
Rambler Crest Soccer Club

今年"除夕"...... 結婚3週年! 不過已經好似老夫老妻咁!  :em21: 可能拍o左好耐......6年7個月才結婚. :em08:
我覺得結婚一定......要影結婚相 :roll:  擺酒  :em19: (註卌同擺酒同一日會好開心呀!). 我o地結婚影了兩輯結婚相 (法國及俏佳人~pretty women). 好開心呀!
:yeah:

一生人一次 值得! 值得! :

[quote:0e87c5e052="kitty&Raymond"]今年"除夕"...... 結婚3週年! 不過已經好似老夫老妻咁!  :em21: 可能拍o左好耐......6年7個月才結婚. :em08:
我覺得結婚一定......要影結婚相 :roll:  擺酒  :em19: (註卌同擺酒同一日會好開心呀!). 我o地結婚影了兩輯結婚相 (法國及俏佳人~pretty women). 好開心呀!
:yeah:

一生人一次 值得! 值得! :[/quote]
咁橋! :em04: 我地都係 "除夕" 喎,不過我地就只係一週年。
上年結婚前就影左幾間,本來 plan 左今年都會影多一間,不過到現在仍未進行,可能會 delay。 :poor: