藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: leemoksau
打印 上一主題 下一主題

想死 >_< [複製鏈接]

[quote:52de9118ca="CJ"]師姐 咪話唔幫你 整咗個新look 係咪笑甩咗隻爛牙?:[/quote]

我驚唔上笑甩隻爛牙 仲笑大人個口. :em17:

[quote:f090272979="Billy"]
係將原本果隻牙車細.
再做一隻同真牙一樣o既牙套.
套入車細左果隻牙上面.
如果做得好係同真牙一樣架.

我聽個牙醫講.
有d名星為左要牙齒整齊又白.
會全部牙都咁做.
咁就要幾整齊有幾整齊.
要幾整白就有幾白啦.[/quote]

咁食嘢仲有冇味道呀? :?:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:100683bbf8="CJ"]師姐 咪話唔幫你 整咗個新look 係咪笑甩咗隻爛牙?:[/quote]

:em17: 唔單止笑甩咗隻爛牙 連冇爛o既牙都笑甩埋.

:nowords: 好好笑咩? 咁都叫做好笑 真係笑死人了.

多謝各位關心. 今朝已經上美景睇咗了. 仲以為要等好耐好麻煩 點知好快搞掂咗.
果然如billy所講 消炎 止痛. 依家已經冇腫了 止痛藥都唔使食了. 食埋D消炎藥就乜事都冇.
真係諗極都唔明 點解唔早D去睇. :roll:

[quote:dfa57b2154="leemoksau"]

咁食嘢仲有冇味道呀? :?:[/quote]

好似味道係用條"利"唔係用d牙架播.... :em18:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]