藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: eric_818
打印 上一主題 下一主題

My Greece Trip [複製鏈接]

[quote:08dcea960e="積肥"]Eric
已經收左你個反清覆明既月餅 : ,真係非常吾該。 :em14:
我會慢慢品嚐 :em04: ![/quote]

唔好見笑就真. h:

[quote:482e2b1ceb="eric_818"][quote:482e2b1ceb="積肥"]Eric
已經收左你個反清覆明既月餅 : ,真係非常吾該。 :em14:
我會慢慢品嚐 :em04: ![/quote]

唔好見笑就真. h:[/quote]
終於都品嚐完喇,果然係極品。 :face13:

[quote:dd647eb040="dick&queenie"][quote:dd647eb040="milk"]希臘好靚呀~ :em04:

好想去....................................不過............... :em06:[/quote]

我都係呀 :em01:   

我今日舊個份工 last day ... 原本諗住8月1號先返新工...我都好想去旅行...我話請我呵媽去旅行...但係佢又唔濟 :| ...我老公都想去旅行...但佢而家公司做嘢又好忙...所以我決定咗改為下星期一就返新公司...費事浪費時間...令到個人懶哂... 8)

啲timing都夾唔倒...睇怕要過咗出年至有機會去旅行囉... :em06:

q.[/quote]

上個月先去完日本 今個月又想去.............真有錢