藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: leemoksau
打印 上一主題 下一主題

辭退系統管理員職務 [複製鏈接]

睇左啦.好正冇咩地方可以COMMENT.
最利害係冇ADJUST 過都咁正... :em11:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:cb516c3452="leemoksau"][quote:cb516c3452="hales"]見大家咁緊張 不如睇o下呢度先啦..... :
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=6719[/quote]

係你o係貼圖區post的Tone of Moody Blue...  你想我地睇乜呢?[/quote]

睇相囉..... :

唔好X開話題 你仲未應承收回請辭. 至多放你一個禮拜大假等你休息吓.
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

我係經過深思熟慮....並唔係一時之氣來下這個決定的....

就算請辭都要人批架 依家都冇人批你. 唔通你就忍心睇住自己辛苦建立o既綱站就咁夭折咗 數佰綱友好似孤魂野鬼咁流落街頭咩? 你於心何忍呢?
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

聽講只係我唔做admin 好似唔係要摺站............. :sweat:

[quote:fa884bfdf1="hales"]我係經過深思熟慮....並唔係一時之氣來下這個決定的....[/quote]

喂 發左黃牌比我 而家就話唔do 邊有甘容易呀 :evil:  我要提出司法覆核 尋求人大釋法 以而家排期ga速度 我睇你都系要一年半(宰)之後先可以再提出辭識申請 :  請專重法律精神 : :em20: lol:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

[quote:85cfcd5495="atrick & Cherry"][quote:85cfcd5495="hales"]我係經過深思熟慮....並唔係一時之氣來下這個決定的....[/quote]

喂 發左黃牌比我 而家就話唔do 邊有甘容易呀 :evil:  我要提出司法覆核 尋求人大釋法 以而家排期ga速度 我睇你都系要一年半(宰)之後先可以再提出辭識申請 :  請專重法律精神 : :em20: lol:[/quote]

係...所以呢..
你個黃牌會一直存在直到永遠....
阿門 :

[quote:b8140f64cf="hales"][quote:b8140f64cf="atrick & Cherry"][quote:b8140f64cf="hales"]我係經過深思熟慮....並唔係一時之氣來下這個決定的....[/quote]喂 發左黃牌比我 而家就話唔do 邊有甘容易呀 :evil:  我要提出司法覆核 尋求人大釋法 以而家排期ga速度 我睇你都系要一年半(宰)之後先可以再提出辭識申請 :  請專重法律精神 : :em20: lol:[/quote]係...所以呢..
你個黃牌會一直存在直到永遠....
阿門 :[/quote]祝願柏七同個黃牌"長相思首" :
:em09:

patrick.... 我都唔知講乜好...
早知今日 何必當初呢~  : (風涼話)
見過鬼就唔怕黑啦~