藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: G-NET
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣單位升到四百萬 [複製鏈接]

無人性的grassman !
JANICE :em11:

grassman做咩改做隱形人呀.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:f064b22194="Billy"]grassman做咩改做隱形人呀.[/quote]

貪得意! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:e9c4ad6fa7="Jess&Burns"]
咁你唔賣?[/quote]

如果有價我都想賣 ! 可惜無呢 ? 我試過放盤.... :twisted:

cheung ; 我相信實有價的 !
這個是剛剛成交 :
17/12/04 藍澄灣 2座 7樓 A室  售 $177 萬 638 呎 $2771
JANICE :em11:

[quote:765c1836bd="CHEUNG"][quote:765c1836bd="Jess&Burns"]
咁你唔賣?[/quote]

如果有價我都想賣 ! 可惜無呢 ? 我試過放盤.... :twisted:[/quote]

你想放幾多架? 會唔會心頭太高 ?
===

[quote:97f27376b9="OON"]cheung ; 我相信實有價的 !
這個是剛剛成交 :
17/12/04 藍澄灣 2座 7樓 A室  售 $177 萬 638 呎 $2771[/quote]

我買rc要成160萬 緊係想賣高小小喇 !
<180萬啦 ! >

我買rc要成140萬 緊係想賣高小小喇 !
<200萬啦 ! >

:em17:
===

你一定係住高層 所以心頭咁高 !
我就住十樓以下的..所以夠之前支出d費用已ok !
沒想過要賺錢 !

[quote:8787eb3296="CHEUNG"]你一定係住高層 所以心頭咁高 !
我就住十樓以下的..所以夠之前支出d費用已ok !
沒想過要賺錢 ![/quote]

睇來你都幾唔like rc  :roll: