藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: alankle
打印 上一主題 下一主題

各位鄰居好友請心靜下來~~~~ [複製鏈接]

[quote:2bfe50c477="SM"][quote:2bfe50c477="Ice"]其實唔係得罪人既 既然大家都係網友 咁講出黎俾 Qoo 知道 總好過 ignore 佢丫 [/quote]

係羅~
大家後生仔女 有咩野唔講得鴉  
我地都係善意o既~ 更何況"可愛"先至多人鍚呀!  :em21:[/quote]

鵝好明白你地的善意不過可惜衣家已變左鵝豬爸班下屬的不善意羅 :x 多謝你贊鵝的可愛不過鵝覺有d骨痺 :em17:
開心時大叫一聲.....Qoo.

:?: 我又睇得 ok 喎~....
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:fecd16f580="Kit & Carol"]如何掉眼淚....唔冷靜都唔得...
...根本無人理....係嗎各位!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

對不起因為上個星期鵝地愛豬事家族要顧住搬野入藍澄所以毛上到網 :mrgreen: 希望你地吾好再亂古吾該 :em14:

[quote:98a3c8dd58="Qoo"][quote:98a3c8dd58="saml"]我地唔好咁樣估來估去,如果Qoo係堂堂男子漢的話,真是得罪人多,稱呼人少。[/quote]

請問鵝幾時有得罪過人呀 :?: 鵝幾時有稱呼人少呀 :?: 希望你響發表文章芝前想清楚會否令當時人吾開心 :? 鵝地愛豬事家族一直都管教得好嚴架尤期系鵝個豬爸由於職位所在佢要脾人知道佢系個有規矩有原則的人同埋一定要鳳公守法由細到大佢都教鵝地要有禮貌要尊重人為人設想要堂堂正正羅 希望你吾好抵遺鵝羅 :em16: 鵝吾想令豬爸失望因為佢同豬媽脾左好多心機照顧我地羅 :em14:[/quote]

今次好似唔會咗人家 ge 意思.... saml 應該係叫大家唔好再估 對 Qoo 唔公平 亦唔想大家亂估 令 Qoo 唔開心....

算啦....大家都唔好再討論....愈描愈黑  :em06:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:2ae30b0c28="alankle"]Yes!!!!
That is true!!!
All of us are very kind~~~~
Just joking is not a big deal~~~~~
ha ha
I strongly feel here has a very great warm atmosphere!!!!!
I love you all~~~my friend and neighbour~~~~[/quote]

鵝地愛豬事家族一加入泥已有同感不過衣家已改觀羅 :!: 鵝衣家最擔心系鵝豬爸佢好似想賣藍澄改買昇悅居呀希望吾系真羅鵝吾寫得鵝間房的靚景呀

[quote:151b637b3d="VIC&CORA"][quote:151b637b3d="SM"][quote:151b637b3d="Tomato"][quote:151b637b3d="SM"]不過我還是覺得Qoo很可愛 很像小弟弟呢~ [/quote]

我都得佢可愛 但佢係小弟弟定小妹妹??? :?:[/quote]

我覺得Qoo似係弟弟....希望無估錯啦  :!:[/quote]

我都係估仔仔 :em12: 估錯唔准嬲架 :[/quote]

放心鵝吾會嬲因為你可以話古中一半鵝亦吾怕老實說鵝系les.的里樣野識鵝的人都知佢地亦毛排濟鵝包括愛豬事家族成員都系鵝地一直都支持事事平等吾好有任何奇視希望你地都吾好奇視鵝羅 :em14: 放心鵝吾會落泳池游水的鵝亦毛病鵝同個女朋友只系順水拍拖毛其它野希望你地吾好亂古或想 :!:

[quote:4984392c78="bikbark"][quote:4984392c78="Ice"][quote:4984392c78="dick&queenie"]Qoo....
你的章法(表達技巧),使我想起以前某位網友。
唔知大家有冇掛住那個人呢?[/quote]

dick 我諗有好多藍澄既忠實 fans 都會有同感   8)[/quote]
aiya aiya,咁o岩o既,同我一樣都係咁諗呀![/quote]

好失望羅  :em05: :em18:

[quote:798adca201="Tomato"]佢係女仔0黎0架![/quote]

叻女 :em11: 希望妳吾會奇視鵝呀

[quote:6b4479a124="diedsee"]sorry ar 我唔係估你係仔定女ar
我都係關心有關你的章法(表達技巧) ge 問題
不過就真係唔好意思 我唔知你介意......我自己丙自己 :em20:[/quote]

重新鵝吾系介意你古鵝系什麼而系鵝介意你地話鵝扮人地又話鵝改身份真系好毛意思羅一心想識多d班友衣家重連鵝個愛豬事家族個個都吾開心 :em05: 算羅吾洗丙羅都系鵝問題鵝吾應該講太多野羅 :em20: 自丙至系

[quote:9a9d7a724d="diedsee"][quote:9a9d7a724d="Qoo"]
鵝從中學開始一學識中文打字就興用假音羅[/quote]
點解會興ge :?:
成班同學玩野炸激到個老師典下典下呀重脾佢肥左鵝地成班要再報讀呀鵝重脾豬爸丙左鑊金呀 :mrgreen:

[quote:9a9d7a724d="Qoo"]
如果你看得吾舒服那請不要看鵝的文章亦請你請考慮考慮!!![/quote]
咁又唔好咁講.....交流遮 :roll:  :roll:[/quote]
鵝都系想回應下佢姐 :mrgreen: