藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: vivian
打印 上一主題 下一主題

劈炮 [複製鏈接]

劈炮

Vivian

雖然同你素未謀面 但係你個case同我好似 好想係度同你打氣 我以前都成日無端端俾老細"炳" 出黎社會做野之後 好多野都會覺得唔可能事事盡如人意 但求問心無愧! 唔開心既事快0的忘記啦 收拾心情搵份好工 記住要相信自己呀!

再一次多謝您們。
很奇怪,我唔留戀公司
反而有走到上環食開lunch的地方
見下多年來的舖頭和人
心裡作一個小少的道別
有得揀的話,我估我不會再選擇這區
希望呢個回憶慢慢淡去
我心裡不想有恨 (雖然陰影 = 老世躁狂不易除去)
告訴自己係一個段落的結束
一切過多幾星期就會完結
離開後會找工,可以的話作短暫的休息
之後重新上路
無論日後點,我都有心理準備
做人最緊要心安理得
希望保持著開朗的心情迎接將來的一切
再一次多謝您們聽我的鬱結
及給很多鼓勵及有用的資料
沒有這些,我大概不能接受這個決定
Thank you so much !
原居民2004~2013

加油啊!!! :em19:

提起精神,努力,努力!

祝好運~
:em09:

近排好多friend都想轉工...有啲揾緊...有啲預備揾...個市真係幾旺0架...大家要加油好力呀!   :em19:

希望在明天...幸福在身邊! :face13:

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

不過呢 都要小心 d agent.........
幫我搵到宜家呢份工既 agent (GA) 我覺得佢地唔係咁老實囉 hidden 左 d info 到 last min...............

[quote:5e5ca71a92="vivian"]唉 正話又發癲 好驚~
頭痛~[/quote]

晤好意思 ! 現在先睇到你個老細又發神經    
其實三十幾歲是最成熟的  一定好多公司請你架 !
晤好再比lee份工攪到自己有精神分裂 @ 好晤直得 !  :em16:  :em16:
JANICE :em11:

我都劈咗了.
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

點解呀?

[quote:6b557c4182="Ice"]點解呀?[/quote]

七年之癢
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。